kirmizibalikbeachte milletsanakanalizemiolacak onu da araştırayım bakayım canım etrafımda hiç kullanan yok. 🤷🏼♀️
kirmizibalikbeachte milletsanakanalizemiolacak ay olarak küçük ya benim oğlan olur mu bu dönemde külot bez? Ne kadarlıkken kullanmıştın?
milletsanakanalizemiolacak kirmizibalikbeachte kız ben daha küçükken kullandım onu şuan 13 aylık zaten benim kız
kirmizibalikbeachte Bacak ve bel kısmı bu şekilde. Bu prima. Cırt cırtların arasında da iki parmağa yakın boşluk bırakmışım. Bu bez küçük geliyor demek değil mi? Allah için beynim yandı.
kirmizibalikbeachte milletsanakanalizemiolacak ayyy tamam kuşum ondan da alayım bi paket deneyeyim 🙏🏻
tosbiginmom kirmizibalikbeachte Ben kenar bantlarını koparıyorum şuan 2 numaradayız ama rahatsız etmesin diye kopartıyorum siz de öyle deneyin eminim işe yarayacaktır
tosbiginmom kirmizibalikbeachte yan kısımlarında lastikler var ya üst kısmında şerit şeklinde üstten başlayıp tuttuğunuz zaman aşağıya doğru sökülüyor bu bacak kısmına gelen yerdeki lastikler
tahin kirmizibalikbeachte kirmizibalikbeachte aşırı fark varmış haklısın, ben cırtları hiç birleştirmiyorum 4 aylıkta o yüzden sormuştum yani birleştirmeye kalkarsam üst bedene geçmem gerekiyor ama benimki küçük diye oluyor sanırım
kirmizibalikbeachte tahin kuşum şimdi bi arkadaş daha atmış cırtlar arası baya boşluk var. Bi sonraki bezlemede sizin gibi deneyeyim bakayım olcak mı yoksa taşacak mı 🤦🏼♀️
kirmizibalikbeachte kimbumadam siz baya aralık kullanıyormuşsunuz, ben iki parmak aralığı geçince üst bedene geçiyorum orada mı yanlış yapıyorum ki 🥲
beniyiyimanne kirmizibalikbeachte bezi büyük mü kullanıyorsunuz bebeğe göre? Bebek hareket ettikçe tenine sürtünme oldukça tahriş eder kızarıklık olur. Bu yüzden tam bedenini almanız gerekiyor.
kirmizibalikbeachte beniyiyimanne bez büyük olsaydı bel kısmında dediğiniz olabilir ama bacak ve popo kısmında bütün bezin izin çıkmazdı heralde ya 🤦🏼♀️
tahin kirmizibalikbeachte bence de deneyin ben doğdu doğalı cırt birleştirmedim inşallah böyle taşmaz da rahat kullanırsın 🙏🏻