dunyam1 ail aralarında 4 buçuk yıl var şimdilik ideal duruyor ama ilerde nasıl olur bilmiorum bebeğim şu an 2 aylık yani oğlum tüm ihtiyaçlarını kendi karşılayabiliyor bakıma muhtaç değil o yönden beni hiç yormadı tek başına oturup oynuyor ben de normalde yaş aralığını çok az düşünüyordum ama böyle nasip oldu iyi ki olmuş diyorum şimdi
Madamehappyyyyy ail oğlum 26 aylık ben 23 haftalık hamileyim 😩en azından tuvalet egitimi verip çocuğun kendisini kurtarması gerek onu anladım. Birde tek başına bakıyorsaniz ekstra dikkat edilmeli.
traum86 ail aralarında 10 yaş var Ama şöyle söyleyeyim Büyüğün hiçbir yükü olmuyor küçükle uğraşıyorsunuz sürekli Fakat ben çok ara verdiğim İçin aynı şeyleri sil baştan yaşamak çok zor geliyor ve rahatlığa alışmıştım çok özlüyorum eski günleri Bir de yaş faktörü önemli Tabii ❤️
elisauras1826 ail 4,5 yaş var aralarında oğlum 5 yaşına girdi hatta kızım 6 aylık bazen işim oluyor oğlum içiriyor mamasını öğrettim ona ağladığı zaman oyuncaklar veriyor eline onu güldürmeye felan çalışıyor hatta bazen beşiğinde sallıyor onu😂 resmen kızımı oğlumla ikimiz büyütüyoruz çok şükür bence ideal yaş 4-5 diye düşünüyorum
ail dunyam1 4-5 yaş aralığında bana hep söyledikleri şey tam rahata ereceksin ikinci çocuk olacak tekrar sil baştan her şeyi yaşayacaksın çok yıpranacaksın yorulacaksın diyorlar cidddn böyle mi oldu
ipekbocegim37 dunyam1 benim de iki kızım arasında 4 yaş 3 ay var, ilk çocuğun kendini ifade edebilmesi. Psikolojik ve fiziksel ihtiyaçlarını rahatlıkla dile getirebilmesi, bı çok şeyi kendi başına yapıyor olması çok büyük kolaylık gerçekten de,
ail Madamehappyyyyy cidden çok zor durum Allah yardımcın olsun inşallah🙂↔️ Şuan hamile olduğumu hissediyorum ve aşırı gerginim oğlum daha 19 aylık 😭 bi yanım diyor ki ikisi bir büyür diğer yanım daha çok küçük yetemezsin 😞
ail traum86 evet arayı baya açmışsınız ama önemli olan diğer çocuğun kendini kurtarmış hatta kardeşinin bir çok ihtiyacını karşılayacak durumda
traum86 ail kesinlikle ablası oynatır kardeşini araları çok iyi Sabah çok özledim diye gelir ablası Bizimki Çığlık atar ablayı görünce Çok şükür ama işte ben zorlanıyorum dediğim gibi Çünkü rahatlığa alışıyorsun tekrar aynı şeyleri yaşamak zor geliyor Bir de büyük Kızım zor bir bebekti neredeyse tövbe etmiştim ikinciye Büyük konuşmuşum 😅 Bu arada yaş 39 bu da etkiliyor inanın Hayırlısı olsun hakkınızda sizin de 🤲❤️
ail elisauras1826 beni o kadar çok korkuttular ki çocukların yaş aralığını çok açma ileride çok pişman olursun 4-5 yıl sonra rahat edeceğin sıra hop tekrar aynı şeyleri yaşarsın o yüzden hemen bir tane daha yap ikisi birarada büyüsün diye
dunyam1 ail bebeğim huysuz bir bebek değil açıkçası sadece acıktiği zaman ağlıyor onun içinde bu düşüncede olabilirim. Eğer huysuz bir bebek olsaydı belki gerçektende çok zorlanabilirdim . Bir üstteki hanımefendinin anlattığı gibi oluyor gerçekten herşey. Benimde oğlum mamasını içiriyor kendisine ya da bir isim olsun kendini oyalar . Daha 2 Aylik ilerde huy değişirde huysuz olur çok zorlanirsam o zaman fikrim değişir mi bilmem
minikmisimben ail 6 yaş var aralarında. Bizim 1. Sınıfa denk geldi o sebepten zorlandık birde doğumdan sonra aile içinde olaylar oldu benim ailemle büyük kızım çok etkilendi aşırı zorladı bizi biraz bıraktı ama toparlamaya çalışıyoruz daha
Birdunyabircennetannesiii Oğlum 4 yaşında anne doğursana diyip duruyor Ama oğlum çok zor bebekti hala zorluyor Birde rahat gelmişken cesaret edemiyorum bu gidişle cesareti bulamayacağımm😅
byrmm Arası 6 yaş kızım 5 aylık. Bence sil baştan olayı gayet normal uzun süre sonra ama zaten özlemiş oluyosun o rutini bebek sevgisini kokusunu. Hemde büyük yeterince ilgiyle büyümüş oluyo hem yeni doğan arada kaynamıyo onunlada bol bol ilgilenebiliyosun. En büyük rahatlığı bu bence. Şimdi oğlum bu dönem okulada başlıcak baya rahat ederim diye düşünüyorum açıkçası. Ama yardım edenin varsa yaşın ileriyse tabi peşpeşe büyütmek daha iyi olabilir.
Miracinannesi_ ail en az 2 yaş olmalı 5 yaşı da geçmemeli diye düşünüyorum geçince kardeşlikten çok ebeveyn rolüne giriyorlar