meli59 2 ay önce normal doğum yaptım epizyotomi olarak. Dikiş atıldı ve suanki sürece kadar geçti. Arada hafif sızlama oluyor normal mi? Bide dikiş atılan yerde hafif sertlik var?
[silindi] meli59 sertlik bende de olmuştu sıkıntı değil,sızlama 3 sene olacak doğum yapalı ara ara olur
mucizemgelsin61 Heppsi normal sertlik bendede vardı benimde 4 buçuk ay oldu hatta benimkisi dışarıya doğru iyileşmiş minicik bir et parçası var dışarıda belli belirsiz
meli59 mucizemgelsin61 dikiş sağ tarafa doğru oldu. Bide sol tarafta bacak kısmına doğru parmak ucu gibi bastırınca sertlik var beze gibi yeni fark ettim bunuda ne zaman çıktı bilmiyorum sıkılmıyorda kist vs gibi bisey olma ihtimali var mı?
mucizemgelsin61 aslihanfindik İnanın hiiç inceleyip bakmadım ama duruyordur çünkü doktor görüntü olarak seni rahatsız etmiyorsa yanlış hatırlamıyorsam dursun demişti aldırılabiliyor dimi muhtemelen kalıcı bişeydir
aslihanfindik mucizemgelsin61 o zaman sizde ağrı acı yapmıyor ilişki sırasında da etkilemiyor aldırılıyor