TospikDefneninAnnesi Kızlar bebişlerinize mantar yediriyor musunuz? Bu konudaki görüşleriniz nedir? Birde patlıcan?
AsilDorukAnnesi TospikDefneninAnnesi 16 aylık oğlum yemekte denk gelirse yiyor özellikle yapmıyorum ama
03saliha06 TospikDefneninAnnesi yediriyorum canım özellikle sabahları yumurtasının içine küçük küçük doğruyorum oda severek yiyor yani sonuçta besleyici birşey ama patlıcan hiç vermedim bugün denemeyi düşünüyorum
Ikrazumra19 TospikDefneninAnnesi 19 aylik patlican vermedim nikotin var diye birde zaten mevsimi degil mantarifa ozellikle yapmiyprum corbasi yada sotenin icinde denk gelirse yiyor
MuhammedAmine TospikDefneninAnnesi 13 ay 19 günlük oğlum kendimiz mantar yiyoruz ama ona vermiyorum korkuyorum neden se 🤷🏻♀️
TospikDefneninAnnesi AsilDorukAnnesi 03saliha06 ya biz mantarı aşırı tğketiyoruz hemen hemen her hafta diyebilirim. Pazar kahvaltılarındada vardır. Yedirdim bende dün akşam ilk defa ama sonra kendime sordum mantar mevsimi diye birşey var mı diye?
03saliha06 TospikDefneninAnnesi hm yani yediğimiz mantar kültür mantarı olduğu için mevsimi olmaz ama normal dağ mantarlarım nisan yağmuru ile çıkar diye biliyorum belki daha iyi aydınlatan birisi cıkar
20Elif26 TospikDefneninAnnesi bakla sağlık ocağında ebe 7 yıl yedirmeyin dedi. Patlıcan ve mantar da 2 yaşından sonra demişti. Valla ne gibi riski olduğunu hatırlamıyorum yedirme dediklerini hatırlıyorum tek 😀
TospikDefneninAnnesi 20Elif26 yedirme yedirmesinede neden ama. Hatırlamıyorum olmaz 😂 bişey dedin altını doldur bari. Doğru yanlış nedir nedendir bizler de bilelim
20Elif26 TospikDefneninAnnesi valla riskleri olan bir gidayms ama ne riski bilmiyorum Google baktım sizin için ama detaylı bilgi yok malesef eğer unutmazsam bir dahaki kontrolde soracağım sizin için