nisnurdmr Ay annelerine sormak istiyorum ne yaşıyorum Gündüz uykuları iyi ama gece olunca sık sık uyanıyor salama uykusu yapıyor salanma bitince uyanıyor sizde yaşıyormusunuz benim yaşadığımı Not: 8 ay 5 günlük
momas nisnurdmr 8. Ayda itibaren nispeten güzel olan gece uykularımız bozuldu. 10. Aydayız hala çok kötü. 2-3 eme döner uyurdu mesela 2 aydır assla emse uyanıyor ağlıyor uykuya da dönmüyor
alyyy nisnurdmr benimki 7 aylık şuan yeni uyandı artık uyumaz son bir iki haftadır böyle 12 1 de uyanıyo saat sabah 4 de uyuyo dişten dolayı olabilir.
traum86 nisnurdmr 8 ay 5 günlüğüz biz de Aya girmemizle sakin bebe gitti huzursuz mutsuz mızmız bebe geldi Bez atmaya bile gidemiyorum sürekli yanında olmam gerek Gündüz ve gece uykuya geçişler hep ağlamalı Dün gece uyudu 10 dakika sonra öyle bir çığlıkla ağlayarak uyandı ki dedim canını ne yaktı böyle şaştım kaldım Gece sürekli uyanıyor Kımıl kımıl Emmeye kalkardı emer uyurdu geri Emzirdiğim halde gözlerini açıyor sanki uykusunu almış gibi etrafa bakınıyor ve 1.5 saatte tekrar uyuyor Sevmedim 8. Ayı 🤕
nisnurdmr traum86 aynı bız sürekli kucak odadan çıkayım krizler ağlamalar diş mi bilmiyorum salyalanma yok hep meme istiyor
zekiss traum86 ay ben de bittim tükendim aynıları😢 bugün her uykusundan öyle ağlayarak uyandı diş mi korktu mu derdi ne anlayamıyorum da🥺