ecekrk Kızlar selam kızım için bebek arabası arıyorum hafif çift yönlü katlaması kolay bir şey tavsiyelerinizi bekliyorum
busealmilanil ecekrk biz prego mios kullanıyoruz çok memnunuz, çok yakın bir arkadaşım da bagi neo kullanıyor o da çok memnun. Bu bebek arabaları her ikisi de hem uygun hem kalitelidir 🤌🏻
tugcedefne5561 ecekrk Evet çift yönlü pusetini ya da oturma yerini çıkartınca katlanıyor askısı var omzuna takabiliyorsun az yer kaplıyor
bouba Selam İstanbuldaysanız chicco dua mysa travel sistem bebek arabamız var satıyoruz oğlum binmiyor boşu boşuna aldık büyük başlığı kullanmadık fiyatı uygun tutuyorum isterseniz yazın görüşelim
ecekrk busealmilanil bagi easyfold var bizde ama biri vermişti eski baya o yüzden sanırım hiç konforlu değil
busealmilanil ecekrk hiç bilemiyorum onu, bagi neo 2 diye geçiyormuş hatta, çok memnunum iyi ki bunu almışım diyordu. Farklı modeller sanırım. Ben her koşulda prego mios öneririm. 10 defa daha bebek arabası alacak olsam yine bu modeli alırdım
ggrqnitt Bende bagi easyfold beş var çok memnunum hafif rahat sürüş ve çift yön var arka oturanı çocuğun boyuna göre ayarlanabiliyor . Ben arabam olmadığı için dışarıda kolay sürmek için aldım çok hafif ve rahat sürülüyor ama arabanız var ve çok yer kaplamasın derseniz başka marka bakın .