mucizem10 Kızım 27 aylık çok yemek seçiyor balık falan yemiyor çok da sık hasta oluyo bağışıklığı da düşik çıktı bunun için ek bi vitamin takviyesi kullanmak istiyorum ama ne kullanabilirim acaba
Atailknur mucizem10 benim kızımda çok seçici besleniyor ben düzenli olarak d vitamini balık yağı veriyorum doktor tavsiyesiyle. Bu zamana kadar da bir çok multivitamin kullandım ama biraz ara verdim karaciğere fazla yük olmasın diye.
Havvaana mucizem10 haftada 2-3 defa ocean ın balık yağı Ocean d vitamini B12 dil altı sprey veriyorum kızıma
livanurvealpinannesi61 mucizem10 yemek seçmesine izin vermeyin yemeği yapıp masaya koyun yemezse kendi haline bırakın başka bişey vermeyin
livanurvealpinannesi61 Havvaana ocean balık yağının epa DHA değeri düşük içeriği temiz değil epa DHA değeri yüksek balık yağı kullanmanız gerek
Tangrampuzzle Atailknur Bende çok bilmiyorum kafanızı karıştırmak istemem ama her gün değilde gün aşırı kullanmak gerekiyormuş sanırım bir araştırın öyle devam edin isterseniz
Atailknur Tangrampuzzle teşekkür ederim uyarınız için. Doktor balık yemediği için hergün ver dedi 1 yaşından beri bu şekilde kullanıyorum. Tekrar gidince sorarım. 🌸🙏