Daha öncede böyle bi paylaşımda bulundum bu 3 etti 2023 yılında doğduktan 4 gün sonra oğlum vefat etti mezarlıgına hep giderim bu zamana kadar böyle bişey olmazdı ama son zamanlarda yaşamaya başladık bi gittim baktım rüzgar gülünü kırıp geri dikmişler kırık parçasını da toprağına saplamışlar çocuk falan kırdı ailesi de o şekilde bıraktı gibi yorumladım
Sonra ben yenisini alıp götürdüm bir kaç hafta sonda baktım yenisini alıp götürmüşler komple yine çocuktur dedim geriye kalan kırık olanıda bugün baktım birisi almış götürmüş kendi bebeğinin mezarına dikmiş inanamadım kırık olduğu için tanıdım renginden tanıdım kırılma şekline kadar fotoğraf çekmiştik baktım bizimki yani alıp kendi çocuğunun mezarına koymuş bu nasıl bi kafa bu nasıl bi insan anlayamadım aklım almadı aldım geri koydum bizim mezara onunkinin üzerinde oyuncak arabalar vardı dedim alıp onun yaptığını yapsam mı acaba sonradan vicdanım el vermedi bende aldım o oyuncakları yine kendi çocuğunun mezarının yanına bi yere bıraktım ama onun koyduğu şekilde degil yanına doğru yete koydum anlasın ne yaptığını diye bilemiyorum çok üzülüyorum zaten yaşayamadı bebegim vefat etti ölüsüne bari saygısızlık yapılmasın yüreğim yanıyo dayanamıyorum biz onun mezarına bakım yaparak süsleyerek kendimizi teselli ediyoruz anlarmısınız beni bilmiyorum ama benim içim çok büyük çok avı bi durum bu