Dmtt06 ben kendi iradrmle param olduğu galde özel hastane bulunan bir ilçede olduğum halde devleti seçtim çünkü bizim burdaki hastane hem anne dostu hem bebek dostu standartları özel hastanede yok bide 24 saat doktor var hastanede özelde sancın tutsa doktor evden geliyor falan
Doğuma gelince üç ebe giriyor eğer ters bir durum olursa diye doktor hazırda bekliyor doğuma girmiyor üç ebeden sadece bir tanesi seni kontrol ediyor onun dışında saat başı kontrol ediyorlar doğum yaklaştıkça yarım saate bir geliyorlar yanında bir kişinin kalmasına izin veriyorlar ben eşimi seçtim doğuma girmesinede izin verdiler rahat ve temiz bir doğum odası hazırlamışlar zaten hamileliktede gebe okuluna gitmiştim ordada bilgi vermişlerdi benim sana tavsiyem hastaneye gittiğinde gebe okuluna uğrayıp bilgi alman
Doğumdan sonrada şansıma tek kişilik oda geldi oda rahattı zaten 1 gün kalıyorsun
Nüfus işlemleriyle ilgilenen memur vardı kimlik başvurusunuda hastanede yaptık ertesi gün işitme testi yapıldı çocuk doktoru kontrol etti bebeği sonra emzirme hemşiresi vardı 7 günlük olduğunda bile aradı ben çok memnun kaldım inş sanada iyi insanlar denk gelir bebeğine kolay bir doğumla kavuşursun