Dmtt06 vala ben normal doğum da çok hırpalandım dikişlerim çoktu ne oturabildim ne yatabildim sezeryan olsaydım daha çabuk kalkardım ayağa dedim 5 ay sürdü dikişlerimin zonklamasınjn geçmesi. 2. Doğumumda zorunlu sezeryan oldum makat gelişti ve suyu azalmaya başlamıştı 35. Haftada 34 te de tansiyon yüksekliği çıktı onu takiben gelişim geriliği falan derken 38 i sıkı takiple geldik doktor daha fazla beklemeyelim dedi rahim ağzına oturmuş kımıldamıyordu hiç suyu azaldığı için herhalde diyorum ben bilmiyorum artık. 38+4 te aldılar. Sırt üstü sabit yatmak çok zordu 6 saat ameliyat sonrası. Bacaklarımın uyuşması tam geçmeyince hemşire bacaklarını hareket ettir karnına doğru çek uzat dedi öyle yapınca biraz rahatladım sonra ayağa kalktım çok korkuyordum o ilk kalkıştan ama onuda atlattık sonra gaz birikmesin diye bol bol yürü her fırsatta dedi yürüdükçe daha çabuk iyileşiyorsun bu bi gerçek. Ağrı kesiciler zaten sık sık yapıyolar tam ağrım başlıyo hop gelip yapıyolar o bakımdan iyidi. 2. Günü hastaneden çıkacağım zaman artık normal bi şekilde dik yürüyebiliyordum karnımı tutmadan (yürürken karnımı tutunca daha iyi yürüyordum) hemşiremde ağrı kesiciyi 2-3 gün düzenli kullan dedi evde de o bakımdan sorun yaşamadım ilaçlarımı düzenli kullandım tansiyonumu takip ettim yine gerekirse ilaç aldım falan derken çabuk iyileştim. Eve gelip duş alınca zaten çok daha rahatlıyorsun. Sütümde hemen geldi bu sefer çok şükür mama içmiyo çünkü biberonu ve emziği sevmiyoruz 😄3 aylık olduk çok şükür. Diğer kızım da 3 yaşına girecek eylülde 🥰