Layddiana Neler yapıyorsunuz bebeklerle ? Bizimki hiç durmuyor nasıl zaptedicem bu çocuğu ben ? Etkinlik aktivite önerileriniz var mıdır ? Duyusal falan fistan.
ssc01 Layddiana Benimkide 8 aylık bende zaptedemiyorum oyun oynasamda durmuyor 🙄 ben genellikle şu kule yapımı oyuncaklar var onları diziyorum yıkıyor ama en fazla oynadığı 5 dk 😂
talhamamy Layddiana bu aylar karıştırma kurcamala araştırma dönemi etkinlik yapmasını beklemeyin şu an etrafını keşfetme aşamasında merakını gidermek için izin verin ona🥰
prensesdiana Layddiana yok bacım be her şeyi yemeye çalışıyor kepçe falan veriyorum eline oyalansın diye yürüme çalışması yaptırıyorum o kadar
Pamukhanim_ Layddiana 8 buçuk aylık iç içe geçen bardaklar-kule yapılan küpler onlarla birlikte oynuyoruz sonra Fisher price nin eğlenceli hikayeler kitabı kendisi basıp baya vakit geçiyor onunda tabi benim oynadığı oda da olmam lazım birde pofuduk puzzlelarla
minikpanda73 Oğlum 9 aylık öyle oturup etkinlik mümkün değil gördüğü herşeyi ağzına götürüyor goturemediklerine vuruyor ses geliyormu diye😅
eozlem Etkinlik falan hikaye ya, 8 ve 9. ayı bir yerlere tırmanarak geçirdi sadece 😂😂 9. ayın sonunda bultak oyuncakların mantığını kavradı yalnız, onlarla oynamaya başladı o kadar
Layddiana eozlem linki var mı acaba ben yaşadığım yerden mağazalarda falan pek eğitici oyuncak göremiyorum
suhedaaaaa Layddiana 8 aylık bebeğim. Oyuncak kutusu yaptım bir tane içinde; renkli kule, diş kaşıyıcı, emzik askısı vs ilgisini çeken şeyler var. Park yatağına oturtup önüne onu koyuyorum. Güzel oyalıyor aslında ama bu aralar çok hareketli olduğu için uzun süre durduramıyorum