etl denizalismom ne güzel gülegüle kullansın eşiniz🌸 benim şuanlık bir gelirim olmadığı için onun parasıyla da ona hediye almak istemedim. Kızımın el izini çıkartıp tarih attım. Kahramanızın babalar günü kutlu olsun yazdım. Verdik çok mutlu oldu hatta baya duygulandı😅
oylesinebiri__ Gokturkmom benim eşim kupa bardak kullanmıyor ona aldıklarımi ben kullanıyorum 😅 sevmiyor bende fotoğraflı bişeyler düşündüm tam emin değilim denk geldim ona taraftar baskül aldım 😂 artık o kilo vermismiyim diye ben kilo aldım mi diye bakarız
Aafs68 denizalismom babamın babalar gününü kutlayamadım çünkü babaannem vefat etti o yüzden kutlayacağım. Eşime de güzel bir mesaj yazdım onunda kutlamadım eşimin de anneannesi:(((
nevadaneevaaa Gunesnil_23 baba olanın günü kutlu olsun hepimizin babasının günü kutlu olsun benimki toprağın altında onun mezarındaki taşa kurban olurum baba gibi baba benim eşim gibi kartondan babalar bi boku hak etmiyor
Esoz1110 denizalismom Ben tshirt ve şort aldım hediye paketini kızım getirdi salona şaşırdı eşimde biz önce verdik eşim bugün çalışıyor diye🙃
cikolatahurma denizalismom eşime bir şey almadım çocuklar büyüyünce almak isterlerse alsınlar eşimde böyle günlere değer vermez açıkçası. Ama ben babama t-shirt aldım gün bahane hediyelesmek şahane 🤭
Furkans_Mom_2018 Çoğu kişi eşinin babalar gününü kutlamamış sanırım en azından hediye almamış ben dahil 😀 amann hak etmiyorlar boşverinnn Oğlum kendi harçlığıyla deodorant aldı yanına da resim yapar oldu bitti gitti çok bile
ummukerem denizalismom ilk babalar günümüz anı kalsın istedik 🥰 emektar tüm babaların günü kutlu olsun iyi ki varlar🫂🧿
Mryasmin hazelvemeyra yaaa ne güzel 😍 Bende istediği bir markanin güneş gözlüğünü aldım pasta kestik oğlum ile bir fotoğrafını telefon kabı yaptırdım
hazelvemeyra Mryasmin oda güzelmiş 😃 bende bi anı kalsın dedim çok görüyorum bu ara intagramda tanışma hikayesinden şarkı yapıyolar bende yaptırayım dedim 😃