denizalismom Babalar gününüz kutlu olsun hanımlar 🌸 eşlerinize veya babanıza neler aldınız ? Ben eşime tişört aldım ve oğlum adına ikisinin fotoğrafını 3d gece lambası yaptırdım 🥰 Siz neler aldınız 🌸🎁
Gokturkmom denizalismom Bizim babamız işi gereği yurt dışında 🥰Kavuşmamıza az kaldı bende ilk babalar gününü atlamak istemiyorum geldiğinde pasta kesmeyi düşünüyorum yanına aparatif bişeyler hazırlarım bende ikisinin fotoğrafının olduğu Kanvas mini bir tablo yaptırmayı düşünüyorum 🤭
cLearQueen denizalismom kocaman bi hiç 🥰 anneler gününde bana davrandigı gibi onu yok sayicam 🥰 babalar günü kutlanacak bi adam değil zaten
nevadaneevaaa metemom_ sen benim annem misin demişti bana da oda benim babam değil avcunu yalasın hak etmiyor
uykusuzanne__ Eşime sormuştum ne alıyım ne istiyorsun diye eşimde arabanın benzini bitiyor demişti benzin almıştık şimdi birde. Pasta almaya gidicem 😂
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ ahahahahaha en büyük hediye bence 🤣🤣 benimkine ne istiyorsun desem la casa di merve olurum merkez bankasına maskeli 🤣🤣 ben izmire gidince alcam hediyesini ayakkabı takım elbise benim eşim hediye sevmiyor ya marka saat ve marka gözlük dışında tabi ona en büyük hediye benim para harcamamam🤣🤣🤣🤣🤣🤣
oylesinebiri__ Gokturkmom yok canım öyle demek istemedim bende pasta düşündüm düşüncemiz aynı yani yaptiricağim pastaya karar verdim hediye olarak ne alsam bulamadım
FtsCvlk Gokturkmom oğlunun ağzından çok özlediğine dair bir mektup olabilir ekstra olarak. Maddi bir hediye veriyorsunuz zaten buda manevî bir hediye olur. Mükemmel olur bence 👌
Gokturkmom oylesinebiri__ Yok bende ondan değil fikir danışmak için sormuştum 😅 yeterli ya hediye olarak da kupa bardak olabilir diye düşündüm baba oğul resimli ama Kanvas daha mantıklı geldi
oylesinebiri__ Gokturkmom benim eşim kupa bardak kullanmıyor ona aldıklarımi ben kullanıyorum 😅 sevmiyor bende fotoğraflı bişeyler düşündüm tam emin değilim denk geldim ona taraftar baskül aldım 😂 artık o kilo vermismiyim diye ben kilo aldım mi diye bakarız
cemreninannesi_ denizalismom bende bir tshirt aldım burada çok tatlı bir anneden de ilham alıp çerçeve yaptırdım o da kızımın hediyesi olacak ama henüz gelmedi 🥹