dayes ikizkom havalar ısındıkça ıslak mendil bence pişiğe sebep oluyor pamuk kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de sildikten sonra kurulayın
jasminebk ikizkom yaz ayları da suyla yıkayıp kurulamak daha sağlıklı olur ama mesela benim bebeğim zapt olmaz. Mavi molfix var izotonik serisi öneririm gayet güzel
buse57 ikizkom çoğu ıslak mendili denedim çoğunun mendili elimle sıkınca köpürüyor yeni doğan serileri bile en son moltixin yeni doğan izotonik sulu ıslak mendilini aldım onda içim rahat üç aylık kızıma da iki buçuk yaşındaki kızıma da pişik yapmadı
Mlkmstf ikizkom yenidoğan itibariyle umi baby kullanmıştım ama o arada pişik yapıyordu sonunda molfix yeni doğana geçtim uzun süredir de kullanıyorum çok memenunummm☺️
minikciciku Doğduğundan beri pamuk kullanıyoruz bebeğim şuan 3 aylık henüz bir pişik problemiyle karşılamadık. Dışarı çıktığımızda mecbur kalırsam sleepynin ıslak mendilini kullanıyoruz
suheyla92 ikizkom molfix izotonik sulu mendil yenidogan olan sari paket. Dogdugundan beri kullaniyorrum hic sorun yasamadim
bilgedm ikizkom Molfix izotonik sulu yenidoğan ve pampers deneyimledim pişik sorunumuz olmadı. Sleepy de denedim pişik yapmadı ama molfix ve pampers sonrası ıslaklık ve kalınlık olarak tatmin etmedi.
babyandmom_ ikizkom Uni baby ve molfix kullanıyorum hangisine denk gelirsem. İkisi de cildi hassas olmasına rağmen pişik yapmadı
queen_momm Hemen hemen bütün markaları kullandım hiçbiri pişik yapmadı sanırım cilt ile alakalı bi durum. Bende genellikle molfix izotonik suluyu kullanıyorum
ebru3457 ikizkom bizde molfix mavi paketi kullanıyoruz ama şuan onu bulamadığım için yeşil paketini almıştım internette vardı ama