Meselessssssss Yok arkadaşlar uyku ne bilmez oldum .2 aylık oldu gündüz uykusu bi kere anca yapıyor ,şimdi bile hala ayağımda sallıyorum susmak ne bilmiyor bıktım gerçekten çözüm istiyorum
birhemsire0 Meselessssssss merhaba sevgili anne emin ol biz de aynı durumdayız 2 ay 10 günlük kızım var gündüz uykusu diye bir şey asla hatırlamıyorum hep kısa kısa 15 dakika şekerlemeler ancak dışarı çıkarsak dışarı da uzun uyur ama evde asla gece de 10 da huzursuzluğu başlar uyutmaya çalışırız ve gece 1-2 arası artık yorgun düşüp uyur🥹 deli gibi uykusu olur ama uykuya dalamıyor inanın bazen delirmenin eşiğine geliyorum ama bir şekilde her günün sonuna geliyoruz umarım ileride düzelir bunu ummaktan başka çaremiz yok🥺
Meselessssssss birhemsire0 benim de canım 2 ay 6 günlük ama yok artık gerçekten iş cılkından çıktı susmuyor ,durmuyor ,aşırı yoruldum bittim
birhemsire0 Meselessssssss bak aynı gece aynı saatler aynı ağlamalar canı yanıyormuşcasına yıktı ortalığı asla hiçbir şekilde susmadı tahammüllerimiz artık tamamen tükendi ama umut etmekten başka çaremiz yok psikolojimiz bozuldu anne baba olmaktan nefret ettik