drdane009 Bebeğim 9 ay 13 günlük yarın ilk defa denize götüreceğim yapmam gereken dikkat etmem gereken ve yanıma mutlaka almam gerekenler nedir kendimce hazırladım ama fikirlerinizi de almak istiyorum
dayes drdane009 şapka, ben bornoz almıştım denizden çıkar çıkmaz giydiriyordum rüzgarlıydı hava, ıslak ıslak rüzgar çarpmasın diye hemen giydirmiştim. Yedek kıyafetler, güneş kremi. Güneş de çok kalmamasına dikkat etmiştim. Aklıma bunlar geldi şimdilik 🌸
Usnac1995 drdane009 Oğlumda bu aylarda girmişti ilk. Alt mayo almıştım, kremledim her denize sokarken. Çıkarır çıkarmaz üstüne tişört taktım. İnce bol tişörtler çok işime yaramıştı. Bir de kurulamak için havlu olsa yeter. Çeşit çeşit mayolara uv korumalı şapka vs hiç gerek olmuyor. 3. Senesi bu yıl. Her sene böyle yaptım ve hiç yanmadı
maygirl drdane009 sapka, guzel bi gunes krem koruyucu,2 adet mayo 1 i uv korumali olursa guzel olur.uzun sure denizde tutmaya dkkt edin ckar ckmas uzerini degistirin.panco havlular cok kullanisli oluyor.guneşeee dkkt ederseniz cok fazla bseye gerek yok.Mayo bezide denizden ckar ckmaz cırtlı bez ile degistirirsiniz.