papatyakokulum_ kızlar merhaba. tuvalet eğitimi için bu kitabı almak istiyorum kullanan var mı çocuklarınız sevdi mı. başka kıtap tavsıyenız varsa o da olur🌸
maygirl papatyakokulum_ tuna ve minik Elif in tuvalet egitimi kitapları var bizde de..birde tuvalet yanina duvara her tuvaletini yaptığinda tamamlayıcı stickerlar var onlarda cok guzel.
papatyakokulum_ dayes ben cırt cırtlı başka kıtaplar almıstım ama çok şey yapmadı. rıca etsem görsel paylasır mısınız. tuvalete otururken kullanıcaz oyalamak ıcın dikkatini çeken bısey olmasını istiyorum açıkçası
papatyakokulum_ maygirl stıcker ben tuvalet ile ılgılı bulamadım sadece tuvalet ile ilgili satılıyor mu. bırde dediğiniz kitaplara da baktım aslında yorumları da coktu. nasıl ılgısını çekti mı cocugunuzun. bu attıgım kıtabı müzikli dıye istiyorum açıkçası. hem oluruz hem şarkısını soylerız dıye
maygirl papatyakokulum_ elinzdekilerden faydalansanizda bunlar biraz sayfa sayisi fazla skılırmı çocuğunuz blmiyorum.Burdan ögrendi wc konusunu kızım.aylar onceden okumaya baslamstm.trendyolda arama yerine tuvalet egıtım panosu yazarsanız çıkar karşınıza.yukdeken zeka cırtli kitabıda güzel.
Ballilokmam11 papatyakokulum_ bizde bu 2 kitabı okuyoruz aylardır seviyoruz da kızım Farkında ama henüz icraat yok 😅22 aylık bende zaten ısrar etmiyorum
hazelvemeyra Ballilokmam11 zaten öyle pat diye başlamayın bende 2 yaşına girince lazımlığını aldım tuvalete gittiğim zaman sürekli peşimde zaten oda kendi tuvaletine oturdu müzikliydi bide müziğini açtı oynadı vs ona bi alıştı sonra banyoya sokarken oturtuyordum yapmıyodu ama yinede otursun dedim başlamadan bir hafta önce de ilk defa çişini yaptı müzik çaldı oynadık aşırı sevindi sonra tekrar banyoya girerken yaptı babanesi oo aferin sana diyince çok daha sevindi duştan sonra hadi artık bağlamayalım bezi çişini hep oraya yap dedi annem tamam dedi kızımda öyle birden başladık çok şükür 3 günde söylemeye başladı 5. Günde de büyük tuvaşeti çözdük böylece bitirdik gecede ilk günden bağlamadım bıraktık öyle 27 aylıkken aradan çıktı bezde 😃 şimdi 3 aylık kızım var inşallah ablası gibi kolay bi şekilde bırakırız onda da 😃
CizerBirAnne Ben bu ikisini kullandım. Kızım ikisini de sevmişti. Sen Hazırsan Başlıyoruz kitabı kapakçıklı, diğeri cırtlı ve şarkısı da var. Başta tuvalette uzun oturdukları için oyun oynar gibi okumak da iyi oldu.