birprens_birprenses Kızlar cerazette kullanıyorum belki bu ay düzelir bir sonraki ay düzelir dedim yok 14 gündür adet görüyorum bu ilacı kesip başka ilaca geçebilir miyim bilginiz var mı (emziriyorum)
Belinays_mom birprens_birprenses herkeste farklı etki yaratıyor. Ben mesela 2 yıl kullandım hiç adet olmadım . Sadece leke oluyordu. Hergün hiç kaçırmadan aynı saatte alıyormusunuz? Eğer bir gün bile kaçırmışsanız ondam kanama görmüş olabilirsiniz
serpoo birprens_birprenses önce doktorunuza sorun. Ben zlynda kullanıyorum doktorum ilk başlarda lekelenme cok yapar demişti eger fazla sürerse hiç ara vermeden cerazetteye geçebilirsn demişti.
bekt55_ birprens_birprenses yeni başladıysanız kanama yapıyor sonra düzeliyor ben Yasmin kullaniyorum ilk başlarda kanama yaptı sonra düzeldi artık yan etkisi yok
birprens_birprenses Belinays_mom bazen kaçırdığım oluyor evet elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum teşekkür ederim 🌼
birprens_birprenses serpoo teşekkür ederim sormadan geçiş yapmam zaten ama uzun sürmesi sonucunda geçiş yapan var mı aramızda diye merak etmiştim
birprens_birprenses aysebb bu ilacı da çok duydum ödem yaptırıyor mu kisiden kişiye illaki değişir ama cerazette bana çok ödem yaptırdı kilomu hiç veremedim
aysebb birprens_birprenses Ben çok memnunum sıkıntı yaşamadım. Dilerseniz paketiniz bitince Zlyndaya geçin direk diğer günden devam edin. Çok yapan var o şekilde