elifkchsr Arkadaşlar sizin de böyle miydi ya. Ne annemde ne kızkardeşimde ne eşimde. Aşırı ağlıyor ben alınca susuyor. Yapışık gibiyiz sabahtan akşama. Uyku da uyumadığı için beş dk bırakamıyorum normal mi bu kadar bağlanması bu aylarda
urassssmom elifkchsr evet öyle 😀 dövmüşler gibi ağlıyor ben tek bakıyorum zaten eşimde öyle yapmıyor tabi onda da çok uzun süre durmuyor ama annem kayınvalidem aldığında yıkıyor ortalığı katılarak ağlıyor ve bu ara kucak isteği çok fazla
Gokturkmom elifkchsr Benim oğlum başkasına gidince durmayanlardan değil bu bebekten bebeğe göre değişiyor ya 🤭
meloni elifkchsr benimki de bazen öyle ve sürekli gezmek istiyor kesin 4. ay atağı bu 😂 umarım kısa sürer
urassssmom elifkchsr inşallah geçer 🙏 ama ben artık kabullendim yani o geçse başka bişey başlıyor annelik sonu olmayan uzun bi yolmuş 🥹😌
atarepla 3 aylıkken kimin kucağında olduğu umurunda değildi benim oğlumun 😅 Hala umurunda değildir annesi var mı yok mu diye düşünmez. Babacı oldu zaten. Ama seninki gibi olan bebekler büyüyünce de annesine yapışıyor geçmiş olsun ❤️🩹 😅😅
elifkchsr alpmomssss aynı annem şu an gelsem de bi şey uaomaıyorum moduna girdi. Başkası onla konuşunca bile ağlıyo çok garip😃
aselina8006 elifkchsr 3 ay 12 günlük bizimkide öyle kimsede durmuyor. Zaten kimsemde yok gurbette babasında dahi durmuyor çocuğa birşeyler oluyor. Bizimki gün boyu sadece beni görüyor biliyor ondan diye düşünüyorum.
elifkchsr aselina8006 tek değilmişim en azından belki aylarıyla alakalıdır. Ben kendi memleketimdeyim annem falan çok gidip geliyo ama evet hep beni görüyo ben de ondan mı dedim. Yani bi süredir böyle umarım geçer alışır insanlara :(
aselina8006 elifkchsr bencede aylarıyla ilgili. Ben her gün dışarı çıkarıp yeni insan yüzleri görmesini sağlıyorum bu şeklde belki insanlara adapte olur 🤗
uykumvaarr 25 aylık hala öyle benim kızım 😂 çok çok zor bir durum evet ve normal bir durum, demek ki sadece siz de güvende ve huzurlu hissediyor
urassssmom aselina8006 ben her gün çıkarıyorum 40 çıktığından beri ama değişen bişey olmadı 😅😅😅 kalabalığı seviyor ama başkasında durmuyor