bebitonunannesi_ Günübirlik gitçez, oğlum 3 yaşında sadece bir kere şehir dışına çıktı doğdu doğalı. En yakın illerden birine gidelim dedim, Maraş’ta dondurma yemek dışında ne önerebilirsiniz?
eceliko bebitonunannesi_ seyir tepesi gibi bir yer vardı orada yöresel yemekler vs vardı. kapalıçarşı var. depremden sonra benim bildiğim.
bebitonunannesi_ Prenses_Liya ikisine de gittiğimi hatırlıyorum, piknik alanları yanılmıyorsam, kapalı çarşı, seyir tepesi, ali kayası cam terasına gitmeyi planlıyorum.
Leylaa_ bebitonunannesi_ Pazar günü kapalı çarsa bazı dükkanlar açık olmaya biliyor . Güzel yemek yemek isterseniz küçük ev. , maraj han , doğal güzellik isterseniz Ali kayası , expo , baskonus yaylası ,
Yaren-1526 Seyir tepesi ne aksam gidersen soğuk oluyor üstüne ceket al mutlaka ben Ali kayası ninhic beğenmedim o kadar yol gidiyon cam var sadece uçurum seyrediyon cama basarak
Yaren-1526 Yeşil göz firniz baskonus yaylası döngel mağaraları var orda gözleme yiyebilirsiniz firniz da da alabalık baskonus da mangal yasak sadece restaurant var
bebitonunannesi_ Yaren-1526 oralara gideceğimi sanmıyorum, seyir tepesi, ali kayası , kapalı çsrşıya gideriz
sadecoffeee bebitonunannesi_ dondurmayı kesinlikle yaşar pastanesinden yiyin :) onun haricinde gezeceğinizde çok biyer yok zaten :) çarşı vs
bebitonunannesi_ sadecoffeee yaşar pastanesini de not alıyorum gidilecek:)), sabah kahvaltı yapıp çıksrız