Feyzzzz Merhaba hanımlarrr🙋🏼♀️ Ben doğum yapalı 47 gün oldu ve sanırım adetim bitti artık gecen gün Cerazette doğum control hapını aldım. Hemen kullanmaya başlaya bilirmiyim acaba yoksa illa bikere bi normal adet olmamı beklemem gerekiyormu?
Misskokulum Feyzzzz o da çok sıkıntı senin lohusa kanaman bitmiş büyük ihtimal e bu sonraki adetin ne zaman olacağı belli değil ben 4 ay sonra olmustum o zamana kadar napcan ben de kullanmak İstiyirm ama kararsızım yan etki yapar mi diye
Feyzzzz Misskokulum aynen lohusa kanamam bitti zaten onu demek istedim. Valla uzunda süre biliyor belki bir ay beklerim sonra kullanırım. Bişey olmaz diye düşünüorum🤷🏼♀️
Misskokulum Feyzzzz hadi insallah doktor tavsiyesi üzerine mi karar verdin peki yan etkisi falan olur mu acaba
Feyzzzz Misskokulum yok canım bu benim ikinci doğumumdu ilkinde öyle yapmıştım. Şuandada bi düşünüom ama yine öyle yaparım yan etki de görmedim. Başla sende 🤪🙃
Misskokulum Feyzzzz ay çok sevindim valla içim rahatladı ne kadar süre korudu peki ben de kullanayım o zaman bir de fiyatları nedir
Misskokulum Amineyusufmuhammed cerazetteyi emziren anneler kullanabiliyor sizin söylediğiniz başka marka d.k hapi sanrim
Feyzzzz Misskokulum koruma şeyi farklıdır belki herkezde ama bırakana yanı bıraktıktan bi kac ay sonra hamile kaldım ben
Amineyusufmuhammed Misskokulum bilmiyom ama aile hekimim onermedi bebek emziriyon sute geciyo dedi bizde esim korunmaya basladi ve hala adet gormedim 4 bucuk aylik kizim var
Feyzzzz Misskokulum aynen aynen ben emziriorum ondan onu kullanıcam. Emzirmiosanız normal başka bitane kullana bilirsinz yasmin fln
Misskokulum Amineyusufmuhammed bizim de 4 buçuk aylık hapa başlıycam galiba spiralden acayip korkuyorum🥴
Amineyusufmuhammed Misskokulum valla sprellede hamile kalan var bana doktorum hemen takayim dedi adet olmaya gerek yok dedi ben yok dedim ama baglatmayi dusunuyom kizim yasin a gelsin de