organikirmik Tariflere bakıyorum 6+ 8+ falan diyor ama doktorum 1 yaş üstü olarak yazdı listeyi. Çok geç değil mi 1 yaş siz de o zamanlarda mı verdiniz?
aysegul_my organikirmik 1 yaşa kadar ceviz ve fındık verilebilir cam rendeden geçirip 1 yaş sonrası diğer kuruyemişler verilebilir
[silindi] organikirmik 6aydan itibaren rondoda cekilmis halde butun kuruyemislerden verdim 14ayliktan itibarende kuruyemisleri bicakla kesip kuculterek verdim kendi yedi 18 ayliktan itibaren butun halde yiyebiliyor.
CheriBlossom organikirmik fındık, fıstık alerji ihtimali yüksek diye vermiyorum ama 6. Aydan beri ceviz veriyorum ben
meleka234 organikirmik cevizi rendeleyip kahvaltısına ekliyorum bir de kuru üzüm yiyor şu an 15 aylık kızım onun dışında başka bi kuruyemiş yedirmedim
organikirmik aysegul_my hiç belirtmemiş kuruyemiş yürü, 1 yaş sonrası listesin eklemiş sadece :/ ceviz fındık vs hangi aydan itibaren verilebilir peki
organikirmik Kitsu yani gördüğüm tüm tariflerde de veriliyor gerçekten. Fıstık falan anlarım alerjik olduğu için ama ceviz fındık o kadar değil sanki çok emin olmamakla birlikte. Ben de vereyim ufaktan madem ☺️
Kitsu organikirmik bizim fıstık ve çilek alerjimiz var sanırım ben yiyip emzirdigimde kabarıyor cildi. Bir deneyin sevecektir 🌸