pzahide Hanımlar merhaba doğum yapalı 56 gün oldu. Dün doktora kontrole gittim bir sıkıntı yok dedi, adet de oldum. Ama bu gün tekrar kanamam oldu. Eşimle birliktelik de yaşamadık. Neden olur başına gelen var mı? Doktoruma sormalı mıyım sizce?
Mariposa pzahide yoğun bir kanama mıydı? Lohusalik yeni bitmiş sayılır ara kanamalar olabiliyor bazen daha ziyade lekeli gibi olur
elnare952_ Mariposa merhaba 5 ay önce doğum yaptım 10 gündür gecikmem var 7 gebelik testi denedim yedisi de pozitif cıktı biri kırmızı biride acık pembe bugun biraz lekelenmem oldu biraz oncede affedersiniz artık idrarla beraber kan akıyor tuvalette adetmi oluyorum bu kadar test yanılta bilirmi lütfen fikrinize ihtiyacım var
elnare952_ Mariposa merhaba 5 ay önce doğum yaptım 10 gündür gecikmem var 7 gebelik testi denedim yedisi de pozitif cıktı biri kırmızı biride acık pembe bugun biraz lekelenmem oldu biraz oncede affedersiniz artık idrarla beraber kan akıyor tuvalette adetmi oluyorum bu kadar test yanılta bilirmi lütfen fikrinize ihtiyacım var
feyzanur17 Aynısı bugün benimde başıma geldi lekelenme 58 gün oldu doğum yapalı lohusalık bittikten sonra regl de olmuştum yani doktorum öyle söylemişti şimdiki ne anlamadım
pzahide feyzanur17 evet benimde 40. Gün kanamam başladı 4 gün sürdü doktorum onun adet olduğunu ama henüz düzene girmeyeceğini söyledi. Şimdi bu leke neyin nesi anlamadım.
Mariposa elnare952_ 7 testte pozitif çıkmış , gelen hafif kanama yerleşme kanaması da olabilir hamilesiniz büyük ihtimalle kan testi yaptırdınız mı
elnare952_ Mariposa saglık ocağında vermiştim iki gün önce reddedilmiş afedersiniz idrardan sonra kan akıyor tuvalete küçük pıtılarla yerleşme kanaması az olur sanırım
elnare952_ Mariposa doktordan şimdi geldim kan degerim 48.2 cıktı altan muayene de bu yaptılar birşey çıkmadı altan bakınca kan aldılar kandada 48.2 cıktı ama hale tuvalete oturunca affedersiniz idrarla beraber pıtı kan geliyor 1 hafta bekleyim gidicem yine
bekt55_ pzahide evet bende sorun var diye doktora gittim lohusa sonra adet olmuşum biraz uzun sürdü ondan sonra düzene girdim her ay düzenli adet görüyorum