organikirmik zkdrr kullandım, öyle sürdüm etki gösterdi gibi bi durum olmuyor bence sadece masaj etkisi gördüğü için rahatlatıyor gibi hissettirdi bana da. Yine de sürdüm gazı çıktı dediğim bi an olmadı
bsrkhv zkdrr ben kullandım bence etki ediyordu yani karın bölgesine masaj uyguluyordum onu sürünce hem masaj daha uzun sürüyor yağ sürdüğünüz için daha rahatlatıcı oluyor sanırım ayaklarına da masaj yapıyorduk
milletsanakanalizemiolacak zkdrr Ben kullandım canım 5 10 dk da etki ediyor onu sürüp kolik masajı yapıyorsun hemen gazını atıyor masaj yapmadın mı sürdükten sonra
myangelson zkdrr ben memnunum da dakika tutmadım çoğu zaman sürüyordum peşine gaz çıkartıyordu. Masaj yağından önce çok daha fazla ağlıyordu kullanmaya başlayınca baya azaldı.
zkdrr organikirmik bende şimdi kullandım sürer sürmez uyudu rahatladığı için mi bilmiyorum ama gaz çıkarmadı henüz
zkdrr bsrkhv Etkisini nasıl anladınız ben sürdüm 1 saattir bekliyorum anlamadım etki etti mi acaba etmedi mi diye
milletsanakanalizemiolacak zkdrr Gaz çıkarıp uyuduysa etki etmiştir ben direkt uzun kolik mesajı yapıyordum ama gec aldım yağı koliğin pik dönemlerinde daha ürünü bilmiyordum
zkdrr milletsanakanalizemiolacak gazı çıkarmadı aralıksız yarım saat uyudu yine uyandı sancıyla anlamadım ki
busealmilanil zkdrr biz kullandık çok memnun kaldık bizi çok mutlu etti bu ürün. Karin bölgesine sürüp bodysini üstüne kapatıp gaz masajı yapıyordum, ayak altlarına da sürüp 2 kat corap geçiriyordum. Öyle güzel rahatlıyordu ki anlatamam
zkdrr busealmilanil acaba sahte ürün mü gönderdiler bana kapağı yuvarlak ama internette gördüğüm kapağı kare gibi
busealmilanil zkdrr bilemiyorum, fakat çok işe yaramıştı bizde. Birkaç defa aldık, her birinde aynı etkiyi görüyorduk