evin34 Merhaba kızlar yürüme arkadaşı satıyorum teklif geldi ama bundan sonrasını bilmiyorum 😅 nasıl oluyor ilk defa satacağım aydınlatın beni lütfen 🙏
ebru3457 evin34 fiyatı kabul ediyorsanız teklifi kabul edip karşı tarafın satın almasını beklemeniz gerekiyor eğer satın aldıysa size zaten yeni bir siparişiniz var diye bildirim geliyor sonra oradan siparişe gidip kargo firması seçiyorsunuz bi kod çıkıyor o kodu kargo yetkilisine söylüyorsunuz bu kadar
Meri-Mel evin34 Ödeme yaptı mı karşı taraf sadede teklif mi istediginiz para ise onay verin eğer kişi alacak ise zaten size bildirim ve kod geliyor
CuteBadesMama evin34 öncelikle hesap bilgilerinizi kaydedin. Görsel ekliyorum sizin için. 👇🏻 Köşedeki profil sekmenizden işaretlediğim yerlere IBAN bilginizi girmeniz gerekiyor. Sonrasında yüklediğiniz ürünlerinize bazı alıcılar teklif verecek, bazıları direkt alacaklar. Teklif geldiğinde kabul ederseniz satın almasını beklemeniz gerekiyor. Satın aldıktan sonra size bilgi geliyor, hem uygulama içinde hem mesajla. Sonrasında kargo firması seçiyorsunuz ve seçim sonrası otomatik olarak gelen kodla gidip kargoya veriyorsunuz. Ürün teslim edildikten sonra alıcı siparişi onaylarsa hemen hesabıma aktar diyorsunuz. Onaylamazsa iade etmediği taktirde 48 saat içerisinde satış onaylanıyor. Bol satışlarınız olsun. IBAN eklemezsiniz alacağınız askıda kalır. 🌸
ebru3457 evin34 karşı taraf zaten ürünü aldığında ödemeyi yapmış oluyor ürün karşı tarafa teslim edildikten sonra sizin hesabınıza yatıyor para oradan isterseniz kendi banka hesabınıza aktarabiliyorsunuz isterseniz uygulama içinde birşeyler satın alabiliyorsunuz bu şekilde