Gokturkmom 6aylık 5 günlük bir bebişim var armutu nasıl tattırabilirim sadece suyunu alsın istemiyorum
kimbumadam Gokturkmom Cam rendeden geçirebilirsin Buharda haşlayıp meyve süzgecine koyabilirsin Ay çok güzel zamanlar yaa gözyaşım pıt🥲😌
Gokturkmom Umutunannesi_ Rendenin küçük kısmıyla bile büyük kaldı az önce denedim ama yutamadı ve midesi bulandı
Umutunannesi_ Gokturkmom yok cam rendeler varya onunla dene ben hep cam rende kullandim bebeğime yedirirken püre seklinde oluyor
Gokturkmom Alyehus gulguzeli11 Umutunannesi_ kimbumadam karpuz_ beybitolat Kitsu milletsanakanalizemiolacak Çok teşekkür ederim alışverişimi henüz tam yapmamıştım cam rende alacağım 😍Büyük kolaylık olacak gibi
karpuz_ Gokturkmom haşlayıp verebilirsiniz ya da yumuşak armutlar var onlar cam rendede güzel rendeleniyor onlardan alıp rendeleyebilirsiniz
milletsanakanalizemiolacak Gokturkmom Evet büyük kolaylık gerçekten ama sert şeyleri rendelemek yorucu oluyor örn. Ceviz,deveci armut onun dışında parmak gıdaya geçene kadar çok kolaylık 🌸
beybitolat Gokturkmom evet çok güzel bişeymiş gerçekten elma armut kayısı falan verdim bugün şeftali denettim hatta. Hem suyu hem posasıda oluyo ezilmiş şekilde. Göktürk beyinde seveceğine eminim 🥰💕