aysycee biz de de çok şükür kiskanclik yaşanmadı şimdilik hafif düzeyde kıskançlık normal zaten. Küçük olanı büyüğün yanında sevdim güzel şeyler söyledim bebeğin değerli varlık olduğunu anlaması için çünkü bazı kişiler büyüğün yanında küçüğü sevmeyin diyorlar sonra büyük de küçüğü sevmiyor ama birine güzel söyler söylüyorum sonra hemen diğeri için de söylüyorum şimdi büyük oğlum kardeşini severken benim gibi seviyor aynı, eşim gelince ya kucukle ya büyükle ilgileniyor dışarda 3 saat falan kalıyorlar, evde de küçük kucagimda durmak istiyorsa kucağımda abisiyle oynuyoruz konuşuyoruz ya da kovalıyoruz ya da işte küçüğü yere koyup yanımiza boya falan yapıyoruz ya da etkinlik, kitap okuma falan ikisini beraber uyutuyorum bir şekilde geçiyor. Nornalde büyük oğlum hiç tek başına oynamazdi şimdi yavaş yavaş oynamaya başladı ama ben hiç ona sen tek oyna ben kardesinle ilgilenicen ya da onu uyutucam falan demedim hep yanımda sonra kendi kendine oynuyor ama sürekli kardeşi bahane etsem ondan nefret ederdi