kayrasaf Merhaba kızlar 2,5 aylık bebeğimin mamasını değiştirmek zorundaym sma optipro kullanıyorum ama çok çabuk bitiyor ve çok pahalı uygun fiyatlı bi mama var mi onu da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
perla_ kayrasaf mama değiştirme konusunda keşke değiştirmeseniz bu mamaya alıştığı için gaz yapabilir gene siz bilirsiniz Bebelac var oda iyi
durubebek_ kayrasaf bende optipro kullanıyprum ilk hipp kullandım birde bebelac gold denedim ama onlarda agızdan gaz çıkarırken hafif kusuyordu sancısı oluyordu hipp ilk iyiydi sonra oldu sma ya geçtik 1 ayı geçmiştir kullanalı memenunum siz birde fiyat olarak bebelac golda bakın oda güzeldi çok kullanan var e bebek de gramaj olarak büyük paketler var onlardan alın daha iyi oluyor ben sma 1.200 gr olanı alıyorum mesela hep
bebeklerrr kayrasaf hipp yada diğer mamalar sma dan daha pahalılar bebelac var ama arasında çok az bir miktar var. Onun dışında bim de bir mama var bebevita önermiyorlar herobaby aynı şekilde önerilmiyor kullanan pek memnun kalmamış . Bebelac deneyebilirsiniz isterseniz . Ben çok mama değiştirmek zorunda kaldım . Başta gaz yaptığı için değiştirdim ama doğru mamayı bulamadık bebek de anne de yıpranıyor tadını beğenmedi içmedi kimini çok kaka yaptı 5-6 kaka kimisinde kustu zordu gerçekten hipp kullandım uzun süre oda 800 gr 850 tl den alıyoruz. İkiz bebekler benim bir kutu üç gün gidiyor .
besra11 kayrasaf sende o kadar çok haklısın ki bi maması 1000 tl iki hafta bile gitmiyor herobaby almada onun dışında e bebekte hip markalı mamalar var onuda iyi söylüyorlar
kayrasaf perla_ 21 mart 2025 te doğum yaptım 28 Mayıs’ta yatacak dediler herkese yatti bide ben gidip bakiyim dedim yatmamış