organikirmik Her uykusundan ağlayarak uyanıyor bebeğim, neden olabilir? 6 aylık. Diş değil diye düşünüyorum
hilalolo organikirmik genelede bu aylarda dişten olur hep malesef ağzını kontrol ettiniz mi şişlik varmı birde inanır mısınız bilmiyorum ama ağlayarak uyanma bazen nazardan olur bebek korkarak uyanır kalem suresi 51-52. Ayet iyi gelecektir tavsiyem .yahut nazar için başka dualarda var okuyabilirsiniz
Gokturkmom organikirmik Diş olabilir bizim bebişte bazen aşırı huzursuz oluyor ve alt dişleri baya şiş duruyor beyaz beyaz belli oluyor
organikirmik hilalolo alt 2 dişi çıktı, üst 2 dişe erken diye düşünüyorum ama arada bakıyorum herhangi bi kabarıklık falan yok. Doğru diyorsunuz bi nazar duası okuyayım çok teşekkür ederim 🥲
hilalolo organikirmik rica ederim ne demek her gün dua okuyun bebeğinize küçük bebeklere malesef çabuk nazar değiyor
organikirmik Gokturkmom alt dişleri çıktı 🥹 üstler için erken bence daha öyle salyalanması falan da yoğun değil
Gokturkmom organikirmik Bizim daha gelen giden yok ama aşırı mızmız kucakn istiyor gece uykusuna zor dalıyor
organikirmik Gokturkmom bizim çıkmadan birkaç gün önce gece uykuları rezalet olmuştu uyanıp o kadar ağlıyordu ki bi yeri kırıldı falan sanıyordum, uykuya da geçmiyordu tekrar :(