sukran3535 Merhaba Sorum başlıkta 5 aylık kızım uykuda Bi sağ Bi sol yüz üstü sırt üstü hep dönüyor aralıksız ama yuvarlanır resmen. Başına gelen varmış neden olabilir
12betul sukran3535 Benim kızımda 5 aylık sasece gazı olduğunda bir de uyanacağı zaman öyle oluyor . Acaba gazı olabilir mı
Minel-inannesi sukran3535 kizim 2bucuk yaşında, 4bucuk aylıkken dönmeye başladığında aynı gün yataktan 2kez uçtu diye yer yatağına geçirdim. Hala daha bütün odayı tavaf eder😄kurtlu anacım bunlar kurtlu. Ne uyanikken duruyolar ne uyurken😄
subrk sukran3535 şimdiki çocuklar cok hareketli .Benim kızım da öyleydi. Bir problemi yoktu.Uykh tulumu ile park beşikte yattığı için de sorun olmadı
2_oglanannesi sukran3535 benim oğlumda öyleydi ahşap beşikte yatarken sürekli bi yerlere çarpar uyanır döner dururdu. Park beşikte geçti sorunumuz. Ama sizinkini bilemedim. 5 aylıkken beşik değişmiştik biz
sukran3535 @“12betul” sanmıyorum uyutmadan önce gazını çıkarıyorum. Artık sıcak diye klimalı yerde uyuyoruz yeri değişti onu yadırgıyo olabilir mi
alpmomssss sukran3535 yemin ederim 5. Aya girdik gireli huzurum kaçtı ve bu konuda çok doluyum . En zorlandığım ay . Bu gece sürekli döndü ve sürekli ağlayarak uyandı . Abartısız söylüyorum 1 saat ya uyudum ya uyumadım . Artık uykusuzluktan delirme seviyesine geldim …..
2_oglanannesi alpmomssss Bir takip edin bebekler o dönemde dönmeye başlıyor ahşap beşiğe çarpınca da uyanabiliyorlar biz çareyi park beşikte bulduk. Genelde kafasını çarpardı ağlayarak uyanırdı hep