zuzak Arkadaşlar herkese hayrli akşamlar cevresinde kene vakası yaşayan varmı . 6. Gündeyiz şuan biraz panik durumdayım . Yaşayan varsa bilgilendirebilir mi ?
evvreka Beni ısırmıştı ama ben kaçınca gününde farkettim bilmiyorum. Hastaneye gittik çıkardılar. Kan değerlerime baktılar, normalmiş. Kenenin cinsi önemliymiş. Bizim buradakiler tehlikeli değildi o zaman
zuzak evvreka bugün bnde oğluma 2. Tahlilini yaptrdim. Karacger değerleri farklılık gösterdi. O yüzden bugün k vit vuruldu. Yarın gene kan vereceğiz kendi kendimi yiyorum . Aslında doktor şey dedi . Normalde bu değerde bı hasta gelse bişe yapmayız ama kene vakası ne olur ne olmaz uygulayalım dedi . Smdi biz 6. Gündeyiz ama ne olacak bilmiyorum . Haberlerde 8. Gün 10. Gün de hastalıktan düşenler olduğunu okuyorum . Burda süreçte bu kişiler neler yaşıyor nasıl oluyor yaşayan varsa bilgi paylaşımı istiyorum . 🥺
zuzak Rabbim korusun herkesi neler yaşıyoruz . Bı nevi olaylara yakın şehirde tutundu. Genel durumu şuan iyi bı sıkıntı yok ama pıhtılaşma değerleri oynamış mesela 3gunde .
zuzak Daha sonrasında posta girecekler için bilgi veriyorum . Kendileri çıkarmasın hastanede cikartsinlar. Çünkü ilk günden tahlilleri başlıyor.
zuzak ecekrk yok maalesef hic aklima gelmedi. Memleketimizde normalde küçükleri olurdu zararsiz olarak bilgmiz. Genede kafa filan birakmazdik korkardik . Ama bu büyüğe yani keneye ilk defa denk geldik.. panikle napcgmi bilemedim aynı usulle çıkardım onuda. Kafası filan kalmadı şükür. Cidden panik çok kötü🥺 keşke cikarmasaydim . Cnku onuda incelemeye alıyorlarmış herlde türünü belrlemek için .
ecekrk zuzak evet bende öyle biliyorum bakıyorlar zehirli mi degil mi diye çok geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin
ezgiii12490 zuzak kene yapışıyor mu canm belli olur mu beni bişey ısırdı ama kene olsa durur demi orda
zuzak Post üste çıksın lütfen . Kene vakaları artiyor. Kimse başıma gelmez diye düşünmesin onceden bilgisi olsun. . @Gokturkmom @NaimeYilmaz
evvreka ezgiii12490 evet farketmedim. Kalçamın arka tarafındaymış. Acı vs bi şey de hissetmedim. Şans eseri elim çarptı öyle anladım