nymeria_ Kocaeli için soruyorum,devlet hastanesi vb.psikolog sıra alabiliyo muyuz ? Mhrs den baktim ama bulamadim Psikiyatr degil ama ozellikle psikolog istiyorum Bilgisi olan cikar mi ?
MamaUygarVibes nymeria_ psikiyatri , psikoloğa yönlendiriyor diye biliyorum direkt psikologdan randevu alamazsınız.
gezentiannee nymeria_ Keşke ülkemizde aile hekimi sistemi gibi aile psikoloğu olsa🫠Hem binlerce mezun de atansa.. Herkesin ihtiyacı var ama maddi olarak çok külfetli..
minnakkofte nymeria_ psikiyatrist yönlendiriyor oraya eğer gerek görürse ve ben sormuştum öyle seans seans gitme durumu yok malesef bir kereye mahsus.keske olsa çok faydalı olurdu
nymeria_ alerjikbebekannesi12 Aslinda karamursel devlet hastanesinde gormustum odasini ama acaba psikiyatr mi oraya yonlendiriyor
alerjikbebekannesi12 nymeria_ bn Ankara’da Etlik şehir hastanesine gidiyorum da yarım saatlik bir surecde dinliyor konuşuyor Ona göre ilaç yazıyor Ruh sağlığı ve hastalıkları (psikiyatri) bölümünden alıyorum randevu
nymeria_ alerjikbebekannesi12 anladim Aslinda ilac kullanmak istemiyorum tabi doktor verir kararini ama cok ilaclik bi durumum da oldugunu dusunmuyorum o yuzden psikolog sordum ozellikle Sadece biraz konusmaya,tarafsiz dogru bir yonledirmeye ihtiyacim var