Musmutlubiri Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu aralar kene çokmuş. Yaz aylarında bahçeye parka çok gidiyoruz. Bunlardan koruyan iyi güvenilir işe yarayam sprey marka öneriniz var mı acaba? Sivano ve incıa arasında kaldım
papatyakokulum_ Musmutlubiri bende ikisi arasında kalmıştım. ama sıvenoyu daha çok öneriyolar. bende sıveno aldım
CheriBlossom Musmutlubiri ben siveno aldım ama daha öyle açık alanda park, bahçe, orman gibi alanlarda kullanma şansım olmadı kızım 8 aylık
ecekrk Musmutlubiri bende hem siveno hem öbür marka var ay adını unuttum şuan sivenoyu kendime öbürünü kızıma kullanıyorum geçen kızımın pusetine bir uçan böcek girdi ama kızıma dokunamadan geri uçtu gitti herhalde dokunamadi losyon sayesinde diye düşünüp seviniyorum
nez34 Musmutlubiri bu zayıflama sırkesıyle ünlü olan momardıca markadı varya oda cıkarmıs bu hasereler ıcın sprey 3 al 1 öde kampanyası baslatmıslar bırde belkı alıp deneyebılırsınız çok cazip geldı kampanyada ben sirkeleride 3 tane alıp 1500 tl yerıne 500 tl oduyordum
nez34 nez34 yanlız bakacaksanız trendyoldan degılse web sıtesınden alın oradan daha ucuza gelıyor momordica markası