Semaelisa27 balom dut kurusu , hurma , rezene çayı , bulgur pilav ve en güzel süt yapan şey Antep usulü lohusa kuymagi hem tadı efsane hem süt yapışı efsane ben sadece anne sütü veriyorum her gün mutlaka kuymak yapıp yiyorum
aselina8006 balom süt içinde malt için anne çayı için hurma yiyin dut kurusu kuru incir fındık. Birde en öneMlisi bence boll boll su içmek. Ve sık sağım yapmak yada sık emzirmek çok fayda ediyor
seros3535 balom Bol su tüketin Kuru kayısı komposto anne çayı bestlak damlası var bulgur pilavı da arttırıyor tahin Kuru üzüm Kuruyemiş badem fındık ceviz ama en önemlisi suyu fazla tüketmek
balom siladgnchdr peki mama olarak hipp mi iyi yoksa Sma mı bebeğim 7 günde bir kakasını yapıyor ilaç tedavisine başladık ilaçla yapıyor acaba mamadan mı
aselina8006 balom başlarda sütüm çok azdı ve 3. Gün gelmişti yetmedi bebeğe o zaman hipp vermişti hastane ama kabız yaptı çocuğu ve gaz sancısını arttırdı 10 gün sonra bıraktım mamayı çocuk biraz da olsa düzeldi hergün yaptı kaka. Hipp iyi bir mama ama maalesef böyle sorunlar çıkarıyor bence. Herkes sms comfort u övmüştü o dönem. Deneyebilirsiniz.
seros3535 balom Arada takviye olarak hipp veriyorum hiç bir sorun yaşamıyoruz anne sütüne en yakın olanı doktor tavsiye etmişti
merve2255 balom stresssiz hayat,uyku,en az 3 lt su Bunlar en çok arttıran Birde bira mayası Tahin ile dut karışımı Bol yeşillikli salata Et ve et süt ürünleri
user33 balom yemek tek başına süt urutemini desteklemez ama yapmanız gerekenler Bol su tüketimi Düzenli emzirme Her emzirme sonrası sagmak 3-4 gün sonra sütünüzün çoğaldığını görebilirsiniz 🥰