Baldancocuk Arkadaşlar merhaba başiskele de yasayıp altın ya da para gününe katilanlar var mi cevremde gün yapan arkadaslarim yok yapnlar varsa beni de araniza alir misiniz 😅 bir de gün yapmak mantikli mi sizce her ay birinde toplaniliyor degil mi
strs Baldancocuk gün yapmak iyi mi sizce ? kisiden kisiye değişir ben sevmiyorum mesela bayılanlar da var 🫢🫣 onun yerine elimde oldukca kenara ayırıp altın yapmayı tercih ediyorum
esrayadasare Baldancocuk yabancı tanımadığınız insanlarla nasıl gün yapmayı planlıyorsunuz ilginç gerçekten tanıdıklar dahi sıkıntı çıkarırken daha önce hiç tanımadığınız insanlara gün teklif ediyorsunuz
endoplazmikretikulumiste Baldancocuk öyle tanımadan o tarz mecralara almazlar 😄 kız ne biliyim ya dolandırır kaçarsan 🤪🤪😄 espri yapıyorum bu arada gücenme herkes için geçerli benim içinde
betul97_ Baldancocuk Elinde oldukça sen altın alıp kenara at daha iyi. Gün yapınca sana sıra gelince iyi de diğer aylar yapıp veriyorsun sanki aldığın altını veriyorsun ne birikimi oluyor gibi geliyor bana😅😅
Baldancocuk strs boyle de yapiyorum aslinda ama bilmiyorum daha once gun yapmadim gercek anlamda zarari var midir onu da bilmiyorum tecrubeliyseniz paylasir misiniz 😅
Baldancocuk esrayadasare kız nasil alip kacayim ben de katiyorum sonucta anlamadim. Art niyetli olmak boyle birsey galiba
Baldancocuk endoplazmikretikulumiste ya tanidik mi aliyorlar bak bunu da bilmiyordum 😂 yani cevremde yapan arkadaslarim yok her ay duzenli olarak birikim yapiyorum en azindanboyle gun ortamlarini da merak ettigim icin iyi olur diye dusundum tabi siz tecrubelisiniz demek katilacak biri de bulmak zor 🤣
esrayadasare Baldancocuk ben sen yaparsın demedim nasıl anladığınla alakalı karşı tarafa tanımadan nasıl güven duyacaksın demek istedim tanıdığın insanlarla yapılır gün diğer türlüsü risk hoş dediğim gibi basen tanıdık bile sıkıntı çıkarabiliyor
Baldancocuk betul97_ o da dogru aslinda her ay yapmaya calisiyorum da internet ortaminda bu gunleri cok gormeye basladigim icin daha mi kazancli oluyor diye de dusunmeden edemedim 😅