hopdedik Divayorgunxx naime hanim bayramdan sonra gonderim yapilcaktir yazmisti bi urunun kutu degisikligi olmustu sanirim iki/uc haftaya gelir bence
myangelson Divayorgunxx çıkmadı bence. Bana da yedeklerden çıktı henüz haber yok. Uni baby kargoya verince mesaj gelir illaki
Meri-Mel Divayorgunxx Üstte kalsın bilgim yok bizlere çıkmadı, askıda idim sayende kız sana çıkmasına da sevindim ama 🤣
Meri-Mel Divayorgunxx Biri sana ayakkabı attı sende erkek ayakkabısı dedin ben de seni eleştirdim bastılar uyarı ve askıyı😃😃😃
Divayorgunxx Meri-Mel erkek ayakkabisi dememistim yanls anlasldm orda .assagiliyor gbi fakir olan guzelligine modeline dikkat etmez gbi bisey dedi. Bende e o zaman erkek ayakkabasıda alıp giyelim fakiriz diye dedim , onun attgna erkek ayakkabisi demedim
MoonCrystal Divayorgunxx daha geçen ölüyorum diye post açtın detay vermicem hiç hoş değildi çünkü verdiğin örnek .
Divayorgunxx MoonCrystal MoonCrystal tek derdnz benmiyim kimse biseyler yasamadn kimseyi anlamaz .rabbm benm gibi etmesin kimseyi bisey soylemek istemyrm.