nkarac montessori yatak oğlum için montessori yatak alcam. ankarada ya da internetten önerebileceğiniz yataklar var mı. teşekkürler
Deletedmom212 nkarac bende bekliyim burda yazın almayı düşünüyoruz bizde bende şimdiden netten bakıyorum sürekli
Miray00 nkarac bizim odamız komple montessori üzerine yapıldı woodykidstore aldık instagramları ve İnternet siteleri var şubelerinde İstanbul ve izmirde bize izmirde geldi ürünler kurulumunda çok kolay ve basit ürünler çok kaliteli ve kullanışlı
Hunili nkarac Ankara’da Altuka Home var ben odasını oradan sipariş verdim bekliyorum, yatağını da wellmat’ten aldım yatağı geldi harika bi yatak bazen gidip üzerinde kestiriyorum 😂
araskuzumm0918 nkarac joker bebeden pierre cardin alessi montessori aldık ,yatagıda fillego latex aldım içini ,çok çok memnunuz
tasyan araskuzumm0918 katmanlardan dolayı nevresim değiştirirken sürekli kayma olduğunu yazmışlar öyle mi? 5 aylık bebeğime montessori yatak olarak alacağım ama memnun musunuz siz? Tabi bir süre ben de yatacağım içinde