gamomuu yeni_anne__ merak etmeyin bize doktorumuz kendi söyledi kontrole gittiğimizde ani ağlamalar sıçramakar olabilir diye. Hatta bi süre almayın kendi kendine de dalabilir tekrar dedi, dedipi gibi de oldu.
mervesare01 yeni_anne__ 4 ay 16 günlük bizde de var o irkilme gitmedi Bi ince örtüyle dedikleri gibi sıkıştırabilirsiniz kollarını hafifçe . Ben kaldırıp bir yere koyacaksam kollarını tutuyorum
mervesare01 Birde aşırı şekilde sütü içmeye isteksizlik var sizlerde de öyle mi sağıp besliyorum biberonla . Kaşıkla verince güzel içiyor biberonla verince yok . O kadar zorluyor ki bu hali
meva_07 mervesare01 ayakta emzirmeyi deneyin gezerk poposuna pışpışlayarak veya düz tutarak maalesef dışarıyı keşif etmek istiyorlar
meva_07 Benim bebeğimde oluyor hiç ses yokken veya en ufak seste hopluyor ağlıyor hemen emzik veriyorum birden ağlıyorki ne oldu diyorum sanırım emziksiz olduğunu farkediyo emziğini verdiğimde susuyor bazen kucağıma alıyorum emzik emiyorsa emziğini verin
mervesare01 meva_07 ah emzirsem biberonla veriyorum önceden içmeyince ayakta sallanarak veriyordum içiyordu şimdi asla elinin tersiyle hatta iti veriyor biberonu
yesimmmmmmm yeni_anne__ öyle bişey yaşıyorsa neden kundak yapmıyorsunuz küçük daha yarım kundak yaparak rahatlamasını sağlayın lütfen oda sizde çok rahat edersiniz
krkm yeni_anne__ benim de yaptırmıyordu bir kaç defa zorla yaptım uyku esnasında kundak rahatladı irkilmeleri azaldı bu ara çok yapmıyor şükür ellerini bazen pijamasının içene koyuyorum öylede rahat uyuyor
blueberryyy__ yeni_anne__ 5 aylık oldu hala oluyor valla en sonunda yüz üstü uyumaya alıştırdım öyle irkilmiyor
meva_07 mervesare01 olsun illaki karnı doyuyordur hiç Dert etmeyin benim bebemde reflü var bazen 5 dk anca emiyor ama doymasa belli ederler içnizi ferah tutun
re11 basemode ya benimde bebeğimde gece uykusuna yattıktan sonra kaç kez uyanıyor elleri ağzında birde kulağına götürüyor normal mi acaba diş mi bu gözler kapalı ağlıyor
basemode re11 diş sancıları başlamıştır bizimki de aynı çünkü. Meme ucu battaniye ne bulursa ısırma hevesi var şuan.
meva_07 yeni_anne__ evet bazen kızıp benim kızımda yapıyor doktor kontrolünde artık 4 aylık diş yerleri var ve çıkacakları için süreklimelini ağzına götürebilir demişti umarım bu diş sürecinide ateşsiz problemsiz atlatırız