alinmom Merhaba güzel anneler bugün ne pişireceksiniz. Bizde bugün yayla çorbası 🥣 fırında tavuk çöp şiş 🍢 kızımın isteği üzerine spagetti 🍝 Üzümlü fındık kurabiye de yaptım çayın yanına🍪☕
uykusuzanne__ alinmom afiyet olsun 🩷 Taş fırında lahmacun yapıcam Salata ayran tatlı olarakta soğuk baklava yapmıştım o var sıcaklarda hiç bir şey yenmiyor🥵🥵🥵🥵
Beyninizikullanmakucretsizdir alinmom bugün kahvaltı tarzı yiyeceğiz bide dereotlu poğaça yapacağım. Annemler bayramda geldiğinde kahvaltı için yaptım tadı damağımda kalmıştı yine yapayım dedim 😍
hellobeybi alinmom fırında tavuk, patlıcanlı bulgur pilavı. kızıma şehriye çorbası yapmıştım ondan da içeriz😄
uykusuzanne__ alinmom aynen sıcakları sevmiyorum ben ama eşim ve çocuklar için yapıyorum ben hiç yiyemiyorum sıcaktan hep dondurma soğuk su 😂
minikmisimben Beyninizikullanmakucretsizdir tarif verir misiniz kaç gündür canım istiyor benimde yapayım 😁
Alprslnemine alinmom dün köfte pilav tarhana çorbası yoğurt vardı. Köftelerin hepsini kizartmamistim onları ekmek arası yapıcam bugün.
Eylul301023 alinmom bugün degisiklik istedi canım😂 Kıymalı biber dolması Mercimek koftesi Kaşarlı poğaça Patates salatası Usenmezsem bir de tatlı yaparım ama bilemiyorum yoruldum bugün 😂