YorgunEbeviyen Kızlar dünkü post açmıştım büğün kontrole gitim doktor kilo ver dedi ve nasıl vereceğim kilo ya sizler kilo verirken neler yapıyorsunuz
Mariposa YorgunEbeviyen sabah peynir zeytin domates salatalik 1 yumurta , oglen turk kahvesi , ikindiye dogru meyve, aksam ne yemek varsa sadece 4 kasik , kofte vs varsa 4 adet . 1 dilim tam bugday ekmegi salata serbest. Bu sekilde iki ayda 10 kg vermistim
bdbhdkekne YorgunEbeviyen boğazını tutcan 😂 bol bol su iç inşallah verirsin çünkü ben tutamıyorum boğazımı çok cazip geliyor yemekler hayır diyemiyorum
MrzBaby YorgunEbeviyen eşim kahve sayesinde güzel kilo verdi. Bende şuan kullanıyorum yani ihtiyacım yok ama ürünün danışmanlığını yapıyorum. Çevreme tavsiye ettiğimin ürünün tadını nasıl olduğunu bilmek istedim🙂
cLearQueen ayisit yemeyeceksiniz bu kadar basit. ‘Sagliksiz’ yemeyeceksin diyelim. Yemeden kilo verilirse vucut çöker degerler altust olur
YorgunEbeviyen bdbhdkekne kız ban hiç tutamıyorum mesela yani dün kahvaltı yapmim biraz geç yerim dedim randevum vardı 3 dilim baklava dünden kalan yedim çıktım 3 de eve ğeldim kendi kendime moral verdim büğan hiç bişey yemedim akşamda az yerim Kesin kilo vererim die kendimi motive ediyorum 😂😂😂
MrzBaby YorgunEbeviyen su içemiyordum hiç. Ama kahve sayesinde günde 3 litre su içebiliyorum oda kilo vermemi sağlıyor
Mce YorgunEbeviyen YorgunEbeviyen çok kilolu değilim ama zayıf olmayı seviyorum. O yüzden çoğunlukla yediklerime dikkat ederim . Ekmek makarna pilav çok nadir yerim. Suyu çok içerim. Ve nerdeyse her gün Spor. ( Kızım uyudugunda yapıyorum). Yani biraz emek istiyor. Az yemek çok hareket.
YorgunEbeviyen Mce inşallah ya sabah Dikat ediyorum akşamda çok az yiyiorum bi bakıyorum gece açlıktan kiriz geçiriyorum yiyiyorum 😂😂😂
MrzBaby YorgunEbeviyen zerotermo kahve 🙂 ürün danışmanlığını yapıyorum. Merak ettiğiniz birşey varsa bilgilendirebilirim 🥰
_mom20 YorgunEbeviyen kalori açığı olusturman lazım ben de verme sürecinde kalori açığı oluşturuyorum kaç kilosunuz
endoplazmikretikulumiste YorgunEbeviyen ramazanda oruç tutuyor musun ? Tutan herkes yemesini azaltabilir bence bir süre sonra mide alışıyor eğer süt vermiyorsanız küçük bebek yoksa benim Ramazan’dan beri denediğim şeyle ben 10 kg verdim 65 den 55 e düştüm günde tek öğün besleniyorum akşam yemeği olarak haftasonu serbest
bolgn YorgunEbeviyen protein ağırlıklı beslen, kendini kısıtlama haftalık beslenmende %80-%20 kuralına uy ( %80 sağlıklı, %20 canının çektiği bir şeyi) ve günde 4 lt su iç. 1 saat yürüyüş yap. Bu şekilde 8 ayda 98 kilodan 48 kiloya düştüm ve yağdan kilo verdiğim için kalıcı kilo kaybı sağladım
huma216_ YorgunEbeviyen ben bildiğin ac yaşıyorum evde ve ev işleriyle aksama kadar uğraşıyorum arti bebeğim 76 dan 72 ye dustim yemeye başladım 73 oldum tekrar yememeye caliscm🤣