simsek373737 bebeklerinizi öptürüyomusunuz? ben istemiyorum ne kendi annemin babamin en kayinvalidem gilin öpmesini ama maalesef küsüyolarnsirf bu yüzden iki haftadir ailem bana küs siz nasil davraniyosunuz lütfen akil verin bebegim 3 aylik
Okaymam simsek373737 bırakın küssünler alışırlar. Net bi tavır sergilemezseniz hiç dinlemezler. Üstelik bebeğiniz daha çok küçükmüş ne gerek var yani illet oluyorum şu meseleye 😑
arasmom16 simsek373737 Okadar sinir oluyorum ki kendi annem özellikle hiç dinlemiyor 3 aylık benimki de altını alıyordum seviyordu çocuğun avucuna dilimi değdirdi bi bağırdım delimisim napıyordun diye öocuk elini ağzına sokmaya çalışıyor hemen ıslak mendille önünde sildim sırf bı yüzden de be anneme ne kayınvalideme güvenip bi saat biyere gidemiyorum
momiss simsek373737 bizz de opturmuyoruz 7.5 aylık hala kimse öpmedi .zorda olsa anlattik. Küsmek nedir bu konuda o daha çok minik . Anlayış lazım yoksa da kussunler
busbus59 simsek373737 annem ve kayınvalidem öpüyorlar ama baş kısmından ufacık bir öpücük 🥹 bazen benimde içim gidiyor ama birşey demiyorum abartı öpmedikleri için
simsek373737 arasmom16 peki rahatca ailenizi ziyaret edebiliyomusunuz? ben tedirgin oluyorum esim benden daha dikkatli bu konuda o gelmek bile istemiyo artik tartismamak icin
arasmom16 simsek373737 edemiyprım görüşelim gelmiyor bu yüzden gelcem dediklerinde hep tedirginim hele eşim çok katı bi laf dicek olay çıkıcak diye korkuyorum
simsek373737 momiss bizde sözde öptürmüyoruz ama benim ailem umursamiyo hic kötü niyetle mi öpüyoruz sanki diyorlar
seros3535 simsek373737 Öptürmüyorum annesi olarak ben bile öpmezken millete ne oluyor ellerini öperiz diyorlar ee ellerini keşfediyor artık hep elleri ağzında asıl mikrop ordan bulaşır alınan alınsın hiç umrumda değil çocuğumun sağlığı herşeyden önemli öptürmeyin lütfen
birerkekbirkizannesii simsek373737 6 aylık hıc opturmedım openı bogarım küserse küssünler hasta olsa kendılerımı bakacaklar. Hele bı buyusun yaşına gelsın çocuk öptürmek ısterse öptürür ama daha tüm sorumluluğu bende olan bılıncsız bı çocuğu oyuncak edemem ayağını arada opuyorlar ama el yüz yasak