arasinnannesi2704 13 aylık oğluma demir ilacı kullanıyorum dişlerini fırçaladığım halde yine de kararmaya başladılar nasıl önleyebilirim ve ilacı bıraktıktan sonra kararmalar geçer mi
endoplazmikretikulumiste arasinnannesi2704 aile hekimliğinden verilen dişi evet lekeliyor bir Pediatrist e gidip muadil isteyin eczacılar da bilir önce doktor ama . Çocuk diş hekimleri o lekelerin önüne geçmek için flor jel uygulaması yapıyorlar ben senede 1-2 yaptırıyorum oğlum 4 yaşında
annekadin21 arasinnannesi2704 bizimkide kararikti ben jack Will mi ne öyle bit marka varya şuanda tam hatırlayamadım günde 3 kez onunla bazende tek onsuz fırçaladıktan 10 günde falan gecti. Bide ilaci verdikten sonra su icirdim
arasinnannesi2704 endoplazmikretikulumiste aile hekimi vermedi bu ilacı çocuk doktoru verdi aile hekiminin verdiğini kullanmadım bu fazla etki etmez dişlere dedi ama kararmaya başladılar işte. 8 tane dişi var oğlumun diş doktoru aynı işlemi yapar mı ona da
Nefesarya endoplazmikretikulumiste flor jel.uygulamasi ise yarıyor mu benim kızımda curume başlangıcı var onlara da yapılır mı acaba?
endoplazmikretikulumiste arasinnannesi2704 şimdi ayımın belirtip size yakın bir çocuk diş hekiminin telini bulup ayını söyleyin flor jel uygulamasından bahseden eğer yapılabilir ayda yaşta derse enazından diğer dişlerden olmazsınız ve ağız içi hijyenine dikkati daha da verin derim
arasinnannesi2704 annekadin21 nereden temin ettiniz acaba bugün bir iki eczaneye baktım yoktu ebebek civil onlarda da yoktu
endoplazmikretikulumiste Nefesarya bizde de vardı daha sağlam yapıyor geciktiriyor çürümeyi işe yarıyor bayağı
Hry-ayhn26 Gazlı bez vb ile silin ilacı verince oğlumda farklı bir marka kullandım ona rağmen kaldı siyahlık
arasinnannesi2704 Hry-ayhn26 ilaçtan sonra su içiriyorum güzelce siliyorum dişlerini en son fırçalıyorum ama yine de başladı kararmaya inşallah düzelir