berilimmmm Kızlar bebeğim 21 aylık dişleri tamamlandı gibi ama altta bi yer patlamış ucu gözüküyor dişin 3 gündür de su gibi ishal günde 2-3 kere sulu yapıyor karnı ağrıyor acaba ne yapabilirim ya
Kuzularinanasi berilimmmm disten ishal olur ama karin agrisi olmaz.baska bisey olabilir bu durum.yogurt kefir yedirin muz yedirin.yarina gecmezse ve ates de olursa doktora gidin bnce mikrobik bisey olabilir bagirsaklarda
mamiiyyy berilimmmm nasıl oldu çocuğunuz? benim çocuğum 13 buçuk aylık çok keyifsiz yerde uzanıyor karnı ağrır gibi.. sonra sesli bı şekilde sıvı kaka yapiyor hiç birşey yemiyor zorla yoğurt ve kendi sütüm içiyor.. günde iki üç kez sıvı kaka yapiyor.. azı dişleri şiş.. diş ishali nasıl olur ki
berilimmmm Kuzularinanasi bilmiyorum ki üşütmüş diye düşündüm aslında ateşi hiç yok ende o yüzden çok endişelenmedim entirogermina kullanıyorum 2 gündür bakalım
arzu343437 berilimmmm bende bi haftadır patates muz ama böyle de vitamin alamıyor sanki vicdan yapıyorum
berilimmmm arzu343437 bende öyle düşündüm ama geçici bi süreç nabalım 🥲 sonra toparlar hemen inşallah