papatyam-34 acmznu Kızım 3 aylık döndü oğlum biraz daha geç dönmüştü her bebek farklı gelişim gösteriyor ama daha erken döner merak etmeyin ☺️
organikirmik acmznu daha erken, o zamanlarda dönen de vardır illaki ama dönmemek geç kaldığı anlamına gelmez.
seros3535 acmznu Oğlum 4.5 aylık yan dönüyor sadece doktora sordum iri olduğu için biraz geç dönebilir dedi ama her bebeğin gelişimi farklı
seros3535 acmznu Tummy time yapıyoruz hergün seviyor arada bi yemeğe çalışıyor o ayrı konu 🫢 Bakalım doktor önümüzdeki ay başlar dedi beklicem
1kuzuannesi acmznu gayet normal 5. Ayın içinde dönmeye başlar zaten. Öncesinde dönen çok azdır. Biz tam 4 ay 15 günlüklen dönmüştü
hilalasenasc 4 aylıkken yüzüstü yattığında sırtüstüne dönüyordu. Ama sırtüstü yatarken yüzüstüne çeviremiyordu kendini . Şu an 6.5 aylık yeni yeni yapmaya başladı
metomom acmznu 3 aylıkken başladı fakat bazen ağlıyor dönmekten oynayamıyor 😅 şu an yanına yastık koydum dönemiyor oynuyor
arasmom16 Benimki 3 aylık sırtüstü den yüz üstüne dönüyor ama kendini kurtaramıyor çok zorlanıyorum oyüzden herşey vaktinde güzel