ezgigelin Şurayı toplayım , burayı düzenleyeyim hadi bir kahve bir kitap yapayım derken kitabı acarken yada kahveniz piştiğinde içerden ben uyandım ağlamasıı geliyor mu? Hep mi denk gelir 🥹
oglumubeklerken ezgigelin benim çocuğumun genelde ben kahve içerken kakasını gelir 😅 tam iki yudum alırım kahvemden anne kakamm diye seslenir 😅😅😅
ecekrk ezgigelin valla ben tam tersi yapıyorum sıcak kahvemi içiyorum herşey yarım hersekilde yarım kalıyor zaten bari kahvemi içeyim 😂
ezgigelin oglumubeklerken ahahah bende tam yemek hazırlarım büyük oğlum anne tuvalettttt der koşarız o yemek tabakta soğur 🥹
blueberryyy__ ezgigelin sabahın 6 sında uyandık hadi dedim uyanmışken işleri halledeyim. Sonra uyudu bende işlerimi bitirdim. Daha bir yudum bile almadım çığlık çığlaya ağlamaya başladı. Yok anacım sensörü olduğunu düşünüyorum artık kahve sensörü 😂
ecekrk ezgigelin ay bana icerden ağlama değil Ece çay yapsana Ece şurayı da toplasana Ece Ece diye bir ses geliyor içersen delleniyorum
nilikonunannesii ezgigelin olmaz mı hiç. Ohh diyorum bir kahve hakkettim nakinanın tuşuna basar basmaz sanki bildirim gidiyor bizim kıza 😅
myangelson ezgigelin o kadar uyumuyor ki birşey yapmaya niyetlenemiyorum bile 😅😅 uykular en fazla 15 dk olunca anca kahvaltı falan yapıyorum işleri de beraber yapmaya çalışıyoruz olmayanı da bırakıyorum amaan napayım 🥲