meayay Kuzeymomss uzun yıllar lazere gittim ben de evet çok azaldı ama bitmedi ev tipi aldım ben de en azından çıktıkça kendim atış yapıyorum
Enlsr Kuzeymomss hangi lazere girdin acabaa en etkili cihaz alex epicare ve cynosure . Buz lazer miş diod muş onlar faso fiso 8 seans gittim %99 döküldü şükür çok rahatım :)
Kuzeymomss Enlsr Alex olana girdim. Evet benim de baya azaldı , bana zaten yüze yüz biter garantisi vermediler. Çünkü kıllarım sarı kahverengi gibi, daha çok sarı hatta. Onlarda aslında gözükmüyor ama ben yakından bakıp görünce bile rahatsız oluyorum
ReisinKizi Enlsr ben geçen sene netten araştırırken bu alex cihazların orijinalleri türkiyede nerede var görüyordum. Tek tek cihazların ve salon ismi yazıyordu. Alex fda gibi bi şeydi sitenin ismi. şimdi arıyorum nette öyle bi sayfa çıkmıyor siz biliyor musunuz orijinal cihazların kullanıldığı salonları?
Yesidil Enlsr merhaba ben Ankaradayım kadere gitmek istiyorum da öneriye ihtiyacım var gitmişken parasına değsin bari. Önerirseniz çok sevinirim
Enlsr Yesidil ankaranın neresindesin acabaa mamakta mamak su tıp merkezi var çok iyiler bu konuda bende oraya gidiyorum
Yesidil Enlsr altındağ dayım burda bi yerle görüştüm de buz lazer nasıl sizce 4 bölge 8 seans 12 bin gittikçe vercem 1500 1500 nasıl sizce sizin nasıl?
Enlsr Yesidil hangi cihazz buz lazerse hiç başlama canım diod ya ng lazer olmalı :) en iyisi alex zaten :) ama onuda sadece hastanelerde kullanıyolar