ecekrk Lolik hayır zaten bebeğin uykusu düzene girdi bizim seks hayati girmedi bide içim kan ağlıyor dersem hepten biter herhalde 😂 yani bilmiyorum benim kocamamı özel ama reglden iğreniyor benimki sezeryan sonrası içimdeki kanı boşalttirirken hemşire gördü ondan igrenmedi ama reglden igreniyor
bisenakillisinzaten incirreceli_06 en son ped aldirdigimda 5 6 paket almış gelmis. Bende sevinmiştim bir sürü pedim oldu diye. İcimden de ben bunların hepsini kullanabilcek miyim acaba dedim niye öyle dediysem. Bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim. Bunu da niye anlattım bilmiyorum
kimbumadam incirreceli_06 Ay aklıma geldi üniversite zamanı gratiste çalışmıştım , amcanın biri beni rafın önüne çağırıp bilgi alabilir miyim demişti 😂 köpek herif Konuya gelecek olursak alabilirsin , sadece ben alıcak olsaydım kadın kasiyer tercih ederdim.
ecekrk Lolik yani benimde hoşuma gitmiyor ama hiç igrenmemistim doğal döngü diye o zaman işin normali bu 😂
yavruaslanlar incirreceli_06 alır cnm sonucta evliyiz cocuklarımız var utanma evet insan bir tuhaf oluyor🌸
Kuzularinanasi incirreceli_06 erkekler ped almiyor mu.esiniz size hic almadi mi.yani kadin da alabilir kondom.
incirreceli_06 Kuzularinanasi ne bilim ikisi farklı şeyler sonuçta insan Bi çekiniyor eşimde alırken çekinir o yüzden uzun zamandır almiyo dedim bari ben alim ama cidden cesaret edemedim ama edicem😂
lAmMelodi incirreceli_06 Hiç almadım sfsfsfsf isterken gülme girer ama söyleyemem.Ala bilir bu arada.
sinem_93 8 sene markette çalıştım. Kadınların kondom reyonunda muhabbet ettiğini bile biliyorum. Kasiyerler alışkın merak etmeyin 😅