İyi geceler kızlar 32 aylık bir kızım var çok hassas çekingen ve bana çok bağlı ayrıca emziğede. ben 2 ay kadar emzirebildim sütüm gelmedi sonrasında mamayla devam ettik ve 1 yaşında biberonuda bıraktı. Emzik için uzun zamandır denemeler yapmama rağmen emzikten ayrılamıyor strese girdiğinde ya da uykusu geldiğinde emzik istiyor bu akşam yine denedik eşimle birlikte çöpe attılar fakat uykudan bayılması gerekirken saatlerce ağladı sanki düşmüş biyerini vurmuşçasına çığlık çığlığa bende oturdum ağladım resmen sonrasında bir emziği vardı kullanmadığımız onu çıkartıp konuşarak sadece uykuya geçerken emebilceğini anlatarak verdik böyle durumda olanlar var mı yada yaşayanlar eşimde çok yardımcı olmuyor hemen sinirleniyor ağladığı zaman sabırsız ağlamasını istemiyor ama çocuk daha ne kadar anlayabilir bilmiyorum. Birazda etrafta eş dost yada görenler eh pis yakışmıyor sana çirkin oluyorsun falan diyor kızımda çok çekiniyor hemen saklanıyor normalde de çok nazlı bir çocuk zaten ufacık biyeri çizilsin saatlerce ağlar haftalarca yerini unutmaz. Biraz uzun oldu ama yaşayanlardan tavsiye bekliyorum nasıl bir süreç olabilir bizim için şimdiden teşekkür ederim.