esma1012 Kızlar 9 aylık bebeğim var ve geçen aylarda spiral taktırmıştım ve reglimde düzensizlik var geçen aylarda da geç olmuştum şuan da olmuyorum nedeni spiral olabilir mi ?
zeyaslanep esma1012 ondan mi bilmiyorum bende mart ayı başinda taktirdim 2ay oldum geçen ay olmam gerekiyordu hala olmadim sprial alışana kadar düzensizlik ara kanala yapabilir diye duymuştum
esma1012 zeyaslanep geçen ay bende baya geç oldum bu ayda öyle olacak sanırım ama gene de olmayınca rahat edemiyorum
zeyaslanep esma1012 aynen içimde bi sıkıntı memleketteyim diye ne test alabildim be kadın doğuma gidebilfim
esma1012 zeyaslanep ben geçen ay geçikince hemen kan vermiştim iki çocuğum arka arkaya oldu ondan dolayı bir tık travma bu durumlar bende
zeyaslanep esma1012 ya kaç yaşında çocuklarınız insan art arda olması çok zor geliyor hayırlisi olsun hala olmadim ben mayıs sonu olmam gerekiyorken haziran sonu yaklaşti emziriyprumda spiral takılı ama acaba kayma olmuş mudur diye çok stres yapiyorum
esma1012 zeyaslanep 16 ay var aralarında birisi 2 yaşında diğeri 9 aylık bende emziriyorum hepsi olabilir kayma olsa anlaşılır mı bilmiyorum ama insan tedirgin oluyor ister istemez
zeyaslanep esma1012 evet öyle bende ezmiyorum kayma olsa bana doktor kanama ve agri olur demişti test yaptim negatif çıktı ama hala olmadim