elamommy Kızım 16 günlük ve gözünde çapaklanma oldu hafif şişti çapak baya yapışkan ve sarı yeşil gibi başına gelen var mı
sevgicanaslann34 elamommy evett bizde de oldu. Gözpınarı tıkanıklığı dedi doktorumuz ve normal bir durum. Damla verdi ama anne sütü ile hemen geçti. Sütünü damlat biraz çok bastırmadan içerden dışarı masaj yap annesiii geçiyorr
aysefcc elamommy bizimde olmuştu doktorumuza götürdük önemli bişey değil dedi netira göz damlası verdi bi kaç kes damlatınca geçti zaten. Bence bi gösterin rahatsız etmesin bebişi kaşınır ve yapışırsa göz canı acır
user33 elamommy anne sütü damlat diyenlere bakmayın göze damlatılmaz doktorlar önermiyor sarı yeşilse enfeksiyon da kapmış olabilir mutlaka doktora danışın bizdede enfeksiyon olmuştu sarıydı ama göz damlası verdi düzenli kullanımda geçti
birhemsire0 elamommy aynı şeyleri yaşadık pamuklu beze anne sütü damlatıp hep sildim bazen geçiyordu bazen geçmiyordu en son geçmediğinde anne sütü damlattım bir gün sonra geçti hemen doktora sorduğumuzda damlaya gerek olmadığını gözyaşı kanallarına masaj yapmam gerektiğini söyledi günde bir defa yapılırsa geçeceğini söylemiş ama uzun zamandır yok çok şükür
papatyahanim0905 elamommy gittiniz mi sağlık ocağına benim bebeğimde de aynı durum oldu gece birden çapaklanma felan
Yellowdaisy elamommy Bu durumda ne çok oldu bu sene. Benim kızım 7 ay olana kadar sürdü çapaklanma akma masaj etkili yolu ben ne yaptıysam geçmedi sürekli masaj yapın doktor göstermiştir muhakkak
kabeno Benim oğlumda da olmuştu. Anne sütü va sakın bir şey sürmeyin, en kısa sürede doktora götürün. Netira göz damlasıyla 1 haftada toparladı.
pimpiriklianne43 papatyahanim0905 masaj yapman gerekiyor benim iki cocugumdada oldu masaj yaptım sürekli birde kaynayıp soğumuş suyla temizleyeceksin 1 aylik göz kontrolünde göz doktoruna söyledim Aferin doğru olanı yapmışsın dedi
tonymontana defnekusum_ papatyahanim0905 cay pansumani yapin hic bir zarari olmaz bizim farkli bir sorunumuz vardi hem cocuk doktorumuz hem de goz profu cay pansumani yapin dedi
defnekusum_ elamommy 2 gündür aynı sorun ben de de var ben pamuk yardımıyla şu ile siliyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum doktora götüreceğim ben de
3erkekannesi__ elamommy temiz bi bezi ıslatıp düzenli sil ve göz pınarlarına masaj yap baş parmağınla gözyaşı kanalları tıkanık olabilir genelde masajla ve hijyenle geçiyor benim ikizlerimin 7 8 aylıkken geçti damla işe yaramadı masaj yaptım hep en garanti cevap için bi göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim
blackrosee elamommy bebekler ilk doğduğunda serum fizyolojik aldırıyor doktorlar ondan yokmu elinizde onunla silin